14 éves vagyok tudnátok a koromhoz illő könyveket ajánlani?
Szent Johanna Gimi
Rubinvörös
Zafirkék
Smaragzöld
Vajon létezik szerelem első látásra ?
Hamuváros
Csontváros
Üvegváros
Mindörökké
Misztikus szerelem
Nekem ezek a könyvek a kedvenceim :)És mind megvannak online ha ott szeretnéd esetleg olvasni őket :)
Segítség, youtube-sztár lettem, Szent Johanna Gimi összes rész
első válaszoló: a Vajon létezik szerelem első látásra? az jó köny?
Csenge esetleg eltudnád küldeni hol lehet online ezeket elolvasni? Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
SZ.J.G. : olvasd el!! szinte kötelező :D
ha szereted a vámpíros történeteket, akkor tudom ajánlani a Piros pöttyös könyveket, könyvmolyképzőn meg is találod. néhány kedvencem: Polly Shulman: Rajongás, Claudya Gray- Evernight sorozat: Evernight(Örökéj), Stargazer(Nézz az égre!), Hourglass(Homokóra. ez az első 3 része, azeket olvastam, de 4. rész is van: Afterlife(Az életen is túl). de itt egy link róluk: [link]
ezen kívül ajánlom még Az éjszaka házát, az is ilyen vámpíros-féle.
ezeket bátran ajánlom, de van (még)egy magyar szerzőtől is kedvencem: Lakatos Levente - LoveClub. ajánlom ezt is, habár kicsit erotikus tartalmú, 14 évesen már szeintem való neked :)
és persze ajánlom az Olsen ikrek 16 leszek c sorozatát is :)
ja és még egy pár... :D
Audrey Dee Milland Scarlett-je, klasszikus régi korabeli történet :) (nem ebből készült a film)
tudom még ajánlani a Vérvonal sorozatot(szintén vámpíros :D), de a PonyClub-os könyvek is jók szerintem :)
remélem találsz kedvedre valót :D
Szent Johanna gimi,
Szerelem elsõ látásra
Feltűnt, hogy szinte az összes válaszban (nem csak ennél a kérdésnél) szerepel a Szent Johanna Gimi. Én is ennyi idős vagyok, de egyáltalán nem érdekel, mert ez egy divatregény. Persze, szórakoztató, de nem olyan hű de nagy mű... És nem kötelező, kedves ötödik! Inkább színvonalas könyveket olvasson, mint ezt.
Visszatérve a kérdésre, én tudnám ajánlani Az Éhezők Viadala-trilógiát, Rejtő könyveit, a Harry Potter-sorozatot. Ha komolyabbra vágysz, Tolkien könyveit is olvashatod. Továbbá nekem kedvencem a Battle Royale, bár ehhez gyomor kell, mert elég brutális. Állítólag Darren Shan könyvei is jók, bár még nem olvastam őket.
*Fekete bárány
*Csontváros 1 2 3 4 5...
*Fallen 1 2 3...
*Evermore 1 2 3 4 5 6 7 8 (Asszem ennyi része van)
*Touch-Érintés
*Alkonyat 1 2 3 4a 4b
*Jóslatok hálójában
*Lélektársak
*Bíborhajú 1 2 3
*Rubinvörös 1 2 3
*Csók pont jókor
*Fényemberek
*Vihar előtt
*Lázadó
*Vámpírakadémia 1 2 3 4 5 6
*Angyalsors
*Shiver,Linger,Forever
*Figyelj rám!
*Evernight
*Vámpírnaplók
*Enigma
*Luxenek 1 2 3...
*Fénytörés
*Égszakadás
*Easy
*A tigris átka 1 2 3
*Az éhezők viadala
*Exitement
*Őrzők,Keresők,Döntés
*Gyönyörű sorscsapás
*Elhagyatva 1 2
*A szent johanna gimi
*Iron king 1 2 3
*Crescendo
... stb. :) Amelyik tetszik.. Én mindegyiket olvastam volt amelyik a kedvencem lett volt amelyik elment! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!