Milyen könyveket ajánlanátok a nyárra? 13L többi lent
Mi a véleményetek a Mielőtt elmegyek című könyvről?
Eddig egyébként a Szent Johanna Gimit, Szent Péter esernyőjét, A neveletlen hercegnő naplóját és a Penny-s könyveket olvastam.
Ha szereted a Meg Cabot könyveket akkor én szinte mindet ajánlom mert mind nagyon jó kiemelem azokat amiket most olvastam : Misztikus szerelem, tini bálvány , ki nevet a végén, egy igazi amerikai lány, hogyan legyünk népszerűek, airhead , hívószám 1-800 könyv sorozat ( Tudom hol vagy Fedőneve: Kaszandra,Veszélyes terepen ,Hajsza,Isten veled Villámlány ), jinx
ha ilyesmiket kedvelsz patricia schröder könyvei is jók pl.: Szonja első nagy szerelme, varázslat és szívfájdalom, mindenki egy ellen, hősies szerelem.
de ha nem szereted a Meg Cabot könyveket tudom javasolni ha éppen inkább egy tanulságos rövidebb könyvre vágysz f.h.Burnett-tól a padlásszoba kis hercegnőjét.
Ha fantázia,romantikus könyveket szereted ajánlom Maggie Stiefvater-től a shiver-t
ha a rejtélyes könyveket szereted ajánlom c.j. Daughety-től a cimmeria titkát
Remélem tudtam segíteni de ha nincs a kategóriák között kedvedre való nyugodtan adj egy leírást miket szeretsz hátha tudok segíteni.
Peter Freud-Laura és...
sorozatot ajánlom :)
Meg Cabot minden műve, esetleg ha gondolod, belevághatsz a Vörös Pöttyös könyvekbe (Könyvmolyképző Kiadó), ha már elég érett vagy hozzá. Én 12 évesen kezdtem az Alkonyattat Sagával, később jött a Shiver, Linger, Forever és így tovább.
Ajánlom még a Harry Pottert, valamint szintén akkor, ha érettebb vagy a korodnál Az Éhezők Viadalát. (Ne vedd sértésnek, amikor az írtam, hogy ,,érettebb".)
Köszönöm a válaszokat.
Kedves előző: Én éppen most kezdtem bele az Alkonyatba. Nagyon tetszik :).Letehetetlen
Cynthia Hand-Angyalsors
cynthia Hand-Angyalfény
Mary Hooper-Eliza Rose
Gail Carson Levine-Bamarre hercegnői
Kerstin Geier-Rubinvörös
Kerstin Geier-Zafírkék
Kerstin Geier-Smaragdzöld
Vidra Gabriella-A fekete kő titka
Vidra Gabriella-A labirintus titka
Vidra Gabriella-A templom titka
Annie Pietri-A Napkirály kémnője
Claire Kenneth-Éjjszaka Kairóban
Claire Kenneth-Randevu Rómában
Rejtő Jenő-A szőke ciklon
Rejtő Jenő-Vesztegzár a Grand hotelben
Rejtő Jenő-Piszkos Fred, a kapitány
Remélem a segítségedre lehettem.Jó olvasást!
Egy ropi naplója (összes része)
Hűvösvölgyi suli
Szöszi
A szomszéd ház titka
Sherlock Holmes és a Baker Streeti vagányok (ez krimi és, ha ezeknél rövidebbet szeretnél, akkor Sherlock Holmes kalandjai)
Maggie Stiefvater: Shier borzongás Linger várunk Forever örökké
Christin Cashore: Graceling garabonc Fire zsarát
Kerstin Gier: Rubinvörös Zafírkék Smaragdzöld
Victoria Forester: A lány aki tud repülni
Cally Taylor: A mennyország várhat
Remélem találsz bennük neked valókat! Én is 13 éves vagyok és ezek nagyon tetszettek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!