Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlanátok...

Milyen könyveket ajánlanátok a nyárra? 13L többi lent

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a Mielőtt elmegyek című könyvről?

Eddig egyébként a Szent Johanna Gimit, Szent Péter esernyőjét, A neveletlen hercegnő naplóját és a Penny-s könyveket olvastam.

2013. jún. 18. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
2013. jún. 18. 16:11
 2/8 cirmitanyagarfild ***** válasza:
100%

Ha szereted a Meg Cabot könyveket akkor én szinte mindet ajánlom mert mind nagyon jó kiemelem azokat amiket most olvastam : Misztikus szerelem, tini bálvány , ki nevet a végén, egy igazi amerikai lány, hogyan legyünk népszerűek, airhead , hívószám 1-800 könyv sorozat ( Tudom hol vagy Fedőneve: Kaszandra,Veszélyes terepen ,Hajsza,Isten veled Villámlány ), jinx

ha ilyesmiket kedvelsz patricia schröder könyvei is jók pl.: Szonja első nagy szerelme, varázslat és szívfájdalom, mindenki egy ellen, hősies szerelem.

de ha nem szereted a Meg Cabot könyveket tudom javasolni ha éppen inkább egy tanulságos rövidebb könyvre vágysz f.h.Burnett-tól a padlásszoba kis hercegnőjét.

Ha fantázia,romantikus könyveket szereted ajánlom Maggie Stiefvater-től a shiver-t

ha a rejtélyes könyveket szereted ajánlom c.j. Daughety-től a cimmeria titkát

Remélem tudtam segíteni de ha nincs a kategóriák között kedvedre való nyugodtan adj egy leírást miket szeretsz hátha tudok segíteni.

2013. jún. 18. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Peter Freud-Laura és...

sorozatot ajánlom :)

2013. jún. 18. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Meg Cabot minden műve, esetleg ha gondolod, belevághatsz a Vörös Pöttyös könyvekbe (Könyvmolyképző Kiadó), ha már elég érett vagy hozzá. Én 12 évesen kezdtem az Alkonyattat Sagával, később jött a Shiver, Linger, Forever és így tovább.

Ajánlom még a Harry Pottert, valamint szintén akkor, ha érettebb vagy a korodnál Az Éhezők Viadalát. (Ne vedd sértésnek, amikor az írtam, hogy ,,érettebb".)

2013. jún. 24. 15:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves előző: Én éppen most kezdtem bele az Alkonyatba. Nagyon tetszik :).Letehetetlen

2013. jún. 25. 14:10
 6/8 E2000B ***** válasza:

Cynthia Hand-Angyalsors

cynthia Hand-Angyalfény

Mary Hooper-Eliza Rose

Gail Carson Levine-Bamarre hercegnői

Kerstin Geier-Rubinvörös

Kerstin Geier-Zafírkék

Kerstin Geier-Smaragdzöld

Vidra Gabriella-A fekete kő titka

Vidra Gabriella-A labirintus titka

Vidra Gabriella-A templom titka

Annie Pietri-A Napkirály kémnője

Claire Kenneth-Éjjszaka Kairóban

Claire Kenneth-Randevu Rómában

Rejtő Jenő-A szőke ciklon

Rejtő Jenő-Vesztegzár a Grand hotelben

Rejtő Jenő-Piszkos Fred, a kapitány

Remélem a segítségedre lehettem.Jó olvasást!

2013. jún. 29. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy ropi naplója (összes része)

Hűvösvölgyi suli

Szöszi

A szomszéd ház titka

Sherlock Holmes és a Baker Streeti vagányok (ez krimi és, ha ezeknél rövidebbet szeretnél, akkor Sherlock Holmes kalandjai)

2013. júl. 3. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Maggie Stiefvater: Shier borzongás Linger várunk Forever örökké

Christin Cashore: Graceling garabonc Fire zsarát

Kerstin Gier: Rubinvörös Zafírkék Smaragdzöld

Victoria Forester: A lány aki tud repülni

Cally Taylor: A mennyország várhat

Remélem találsz bennük neked valókat! Én is 13 éves vagyok és ezek nagyon tetszettek.. :)

2013. júl. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!