Milyen jó könyveket ajánlanátok egy 17 éves lánynak nyárra?
Nem tudom, ez tetszeni fog-e, de szerintem nagyon jó: Battle Royale
"valamilyen módon mély nyomot hagytak benned. :)"
Ez pipa :)
Végül is elgondolkodtató, valahol tulajdonképp háborús is és van benne romantikus szál. Ha esetleg el is olvasod(sajnos ezt kétlem :D), a filmtől akkor is tartsd távol magad, mert pocsék.
Cherubion könyvek.(fantasy) Káosz sorozat(Káosz Papja,Vérkáosz stb..) és a hozzájuk kapcsolódó antológiák,pl.A Szellemlátó,Izzó Parázs,Démon Ének,Köderdő,Rothadás,Mokhara Démona stb..
Ezek önmagukban is élvezhető írások de kapcsolódnak Worluk világához.
Nekem 50 kötet van (sajnos) de jóval több létezik és 2-3 alkalommal már mindegyiket végig olvastam.
Zseniális írók művei John Caldwell,Jeffry Stone,Roaul Renier,Colin J. Fayard,Allan Newman,Benjamin Rascal, és még sokan mások.
Jó szórakozást!
háborús/világháborús könyvek:
Tolsztoj - Háború és béke ( Ne ijedj meg tőle, egy igazi szép, romantikus történet)
Leon Uris - Mila 18 ( Szintén van benne szerelmi szál)
Irwin Shaw - Oroszlánkölykök (nem romantikus, de nőként is nagyon lehet értékelni ezt a könyvet)
Zilahy Lajos - Két fogoly ( romantikus történet az első világháború alatt - nem vagyok benne biztos, hogy ez 17 évesen annyira tetszene, de nekem nagyon nagy kedvencem - egy próbát megér)
Stephen King-A Holtsáv
J.R.R. Tolkien-Gyűrűk Ura Trilógia
Charlotte Bronte-A lowoodi árva
Sophie Kinsella könyvei is nagyon jók, sokat nevetek rajtuk :)
Vavyan Fable-A pepita macska :D életem legviccesebb könyve
Wilbur Smith könyveit is csak ajánlani tudom! kalandos,szerelmes,izgalmas. ;)
próbáltam sok kategóriából válogatni, remélem találsz kedvedre valót
18/L
Bár igazából inkább a felnőtt korosztálynak szól, én még csak tizenkét éves vagyok és imádtam. Szerintem te is megpróbálhatnád. . .
G.K.Chesterton : Az ember aki csütörtök volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!