Ti elolvasnatok a szent johanna gimit ha kiadnak Cortez szemszogebol is?
Figyelt kérdés
Jo,tudom egy fiu nem vezet naplot de megis ha kiadnak ugyanazokkal a sulis jelenetekkel meg minden csak,nem Reni,hanem Cortez delutanjait,eletet meselne.Ertitek,hogy mire gondolok?(En szemely szerint szivesen elolvasnam,hogy mit gondolt Cortez na meg azt,hogy hogy szidja Nemenyit) =)2013. jún. 26. 19:27
1/22 anonim válasza:
Bár én nem örülnék, ha így lenne, de azért elolvasnám!
2/22 anonim válasza:
Hááát... inkább passzolnám. Nekem egy extra fejezet bőven elég lenne, mert azért arra kíváncsi vagyok, hogy Leiner Laura hogyan is fejezné ki magát Cortez szemszögéből =)
3/22 anonim válasza:
Én biztos elolvasnám, de most, hogy az eredetinek vége, és tudjuk mi fog történni, nem lenne annyira érdekes. Ettől függetlenül engem nagyon érdekelne, hogy mi járt a fejében egyes alkalmakkor. Mi volt az első benyomása Reniről, konkrétan miről beszélt Arnolddal, miért csókolta meg Renit szilveszterkor. A délutánjai, amerikai utazásai, szülei, meg úgy minden :)) Rengeteg újat tudna mondani, 100% hogy elolvasnám :))
4/22 anonim válasza:
Tuti, hogy utálnám ezért az írónőt, vagy azt, aki ezt megengedte is kiadta, de elolvasnám. Csak is kíváncsiságból.
6/22 anonim válasza:
Elolvasnám, de jobban örülnék, ha lenne 1 kötet, hogy mondjuk 5 év múlva mi lesz velük. :)
7/22 anonim válasza:
Szerintem az rombolna Cortez "Menő" imidzséből. De amúgy valószinüleg elolvasnám bár Leiner Laura azt irta a blogjába hogz nem fog irni Cortez szemszögéből.
8/22 anonim válasza:
Még arra is gondoltam, hogy írok egy olyat :D <3
9/22 anonim válasza:
Én nagyon szívesen elolvasnám. :)
10/22 anonim válasza:
Nem, mert... mert nem. Nagyon szeretem a Szent Johanna gimit, vérbeli szjger vagyok, de Cortez szemszögéből fölösleges lenne írni újra nyolc kötetet. Szerintem inkább össze kéne gyűjteni azokat a kérdéseket, amik Cortez szemszögével kapcsolatosak, és arra választ adni Laurának, mondjuk, Twitteren, ha már annyit használja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!