Mi a kedvenc Szent Johanna Gimi részletetek, és ki a kedvenc szereplőtök?
Jujj, én vagyok az első! :)
Nekem nincs kedvenc részem, mert vagy 100 tucatnyi összejönne, ha leírnám a kedvenc részeimet! :D
Kedvenc szereplőm természetesen Reni, de nagyon szeret még Cortezt (nem a menősége miatt!!!), Ricsit, na és persze Virágot az örökös jókedvével a 4. résztől! :D
Ezenkívül (meglepő módon, mindenki ezt mondja) nagyon bírom Kingát, ahogy néha komolyan kihúzza a bánatban nyakig fürdő Renit. Még Arnoldot is elviselem, de néha nagyon bunkó, ezért nem mondanám, hogy a kedvencem. Szeretem Kardost (amúgy meg a való életben az irodalmat, talán ez az oka), és persze Reni szüleit, akik olykor-olykor roppant szórakoztatóak tudnak lenni, na és persze úgy vigyáznak egyetlen lányukra, mint a szemük fényére!!!
Bírom még Hallert is!
Kedvenc részem, amikor Kinga bevert egyet Gombának és betört emiatt a srác orra. Ezután valami ilyesmi párbeszéd folyik közte és Zsolti között (jártak):
- Te betörted az orrát?
- Igen (húzta ki magát Kinga)
- Az én csajom / Szeretlek.
Meg az, amikor az első részben Zsolti lenyeli Virág sárga bábuját a játéknapon.
Kedvenc szereplőm Zsolti :)
Nincs kedvenc részletem..az egész nagyon jó. Főleg a 7. és a 8. könyv :)
A kedvenc szereplőm pedig Cortez <3
NEKEM IS KELL EGY SAJÁT CORTEZ :DD
Hú! Kedvenc részem amikor Cortez feláll az ablakba és mindenki előtt elmondja, hogy Reni a barátnője és szereti. :) De egyébként nem ez az egyetlen, mert az egész tetszik!<3
Szereplőm nincs, imádom Renit, Cortezt, Ricsit és Virágot, de akármilyen meglepő, Kingát és a többieket is. Akit nem bírok benne az Viki, Edina és Dorián. A többi mind oké, nagyon egyedien, klasszul lett kitalálva a jellemük. For4!
a kedvenc részem az, amikor az egyik részben reni átdobja a puskát zsoltinak, de azt a tanár észreveszi. mikor a tanár elkéri a papírt, zsolti megeszi. undi, de ott felröhögtem.
a kedvenc szereplőm természetesen kinga! mindig megmondja és nem fél többször is közölni csöppet sem finoman reninek, hogy milyen lúzer és hogy néha tök hülye dolgokat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!