Melyik Rejtő Jenő könyvet ajánljátok?
Még sose olvastam Rejtőt, és úgy érzem itt az ideje, hogy pótoljam ezt a hiányosságomat.
Melyik a legjobb, amit elsőnek érdemes elolvasni? Azt s írjátok meg, hogy miért, és hogy hány évesek vagytok.
Vesztegzár a Grand Hotelben szerintem is.
21/F
Az elátkozott part, vagy A három testór afrikában.
Én az utóbbival kezdtem és sírtam a röhögéstől.
31F
A három testőr Afrikában
Bár én olvastam a R. J.Összeset, és ajánlom - mert ha elkezded, nem bírod letenni, és legalább így nem kell naponta a könyvtárba rohangálni
Az eddigieknek is igazuk van.
Ha szereted az olyan történeteket, amelyekben a humor és a kalandok mellett van némi romantika is, akkor A szőke ciklon vagy A tizennégy karátos autó legyen az első. Ha vagányabb vagy, fiú vagy fiús lány, akkor a Piszkos Fred, a Kapitány, vagy Az elátkozott part. (Nekem a Piszkos Fred, a Kapitány a kedvencem.)
De a Vesztegzár a Grand Hotelben is jó kezdetnek, nekem is benne volt az első háromban.
A három testőr Afrikában!! AZ hihetetlenül jó!
Vagy a Szőke ciklon, A tizennégy karátos autó.
17/L
Az ellopott futár.
Az ellopott cirkáló is remek.
Hát az attól függ: ha a kissé komor hangulatú légiós könyveket szereted akkor A pokol zsoldosai és a Menni vagy meghalni.
A humorosabbra vágysz akkor Elveszett cirkáló, Piszkos Fred a kapitány, Három testőr Afrikában, A szőke ciklon, Az elátkozott part, Piszkos Fred közbelép és még sok más ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!