Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Rejtő Jenő könyvet...

Melyik Rejtő Jenő könyvet ajánljátok?

Figyelt kérdés

Még sose olvastam Rejtőt, és úgy érzem itt az ideje, hogy pótoljam ezt a hiányosságomat.

Melyik a legjobb, amit elsőnek érdemes elolvasni? Azt s írjátok meg, hogy miért, és hogy hány évesek vagytok.

2013. jún. 26. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vesztegzár a Grand Hotelben
2013. jún. 26. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Vesztegzár a Grand Hotelben szerintem is.

21/F

2013. jún. 26. 09:09
 3/11 acelsziv ***** válasza:

Az elátkozott part, vagy A három testór afrikában.

Én az utóbbival kezdtem és sírtam a röhögéstől.

31F

2013. jún. 26. 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:

A három testőr Afrikában

Bár én olvastam a R. J.Összeset, és ajánlom - mert ha elkezded, nem bírod letenni, és legalább így nem kell naponta a könyvtárba rohangálni

2013. jún. 26. 09:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Az eddigieknek is igazuk van.

Ha szereted az olyan történeteket, amelyekben a humor és a kalandok mellett van némi romantika is, akkor A szőke ciklon vagy A tizennégy karátos autó legyen az első. Ha vagányabb vagy, fiú vagy fiús lány, akkor a Piszkos Fred, a Kapitány, vagy Az elátkozott part. (Nekem a Piszkos Fred, a Kapitány a kedvencem.)

De a Vesztegzár a Grand Hotelben is jó kezdetnek, nekem is benne volt az első háromban.

2013. jún. 26. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
5. vagyok megint. A három testőr Afrikában Az elátkozott part folytatása. Tényleg baromi jó, és annyira nem folytatása, hogy ne lenne önmagában is érthető, de azért én mégis csak azt javaslom, hogy ezen 2 közül Az elátkozott partot olvasd el előbb.
2013. jún. 26. 09:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Már megint én vagyok, és bocsánat, csak az maradt le, hogy: 26/N
2013. jún. 26. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:

A három testőr Afrikában!! AZ hihetetlenül jó!

Vagy a Szőke ciklon, A tizennégy karátos autó.

17/L

2013. jún. 27. 10:20
 9/11 acelsziv ***** válasza:

Az ellopott futár.

Az ellopott cirkáló is remek.

2013. jún. 27. 12:53
 10/11 anonim válasza:

Hát az attól függ: ha a kissé komor hangulatú légiós könyveket szereted akkor A pokol zsoldosai és a Menni vagy meghalni.

A humorosabbra vágysz akkor Elveszett cirkáló, Piszkos Fred a kapitány, Három testőr Afrikában, A szőke ciklon, Az elátkozott part, Piszkos Fred közbelép és még sok más ;)

2014. nov. 24. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!