Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintettek ki Havas Jon...

Szerintettek ki Havas Jon anyja, és ha már itt tartunk az apja?

Figyelt kérdés

Szerintem tuti, hogy Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark. Az utalások erre mutatnak. Lyanna és Rhaegal történetében visszatérő elem a kék rózsa és Dany látomásában is egy kék rózsa nő ki a Falból.

Áhh jöjjön már a hatodik könyv!

2013. jún. 17. 21:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Tudom, olvastam. A "tűzálló" jelzőt nem is úgy értettem, hogy 100%-osan, hiszen, mint írtad is, a haja is leégett 2x. Úgy értettem, hogy "tűzállóbb", mint a többi ember, hiszen Drogon leheletét, és a máglyarakást is túlélte (viszonylag) kisebb sérülésekkel, és a haja elvesztésével. Én ezt a 70-80%-os "fire resistant skill-t", a sárkányokkal való kapcsolatának tudom be. Nem hiszem, hogy nélkülük bármit is érne önmagában csak az, hogy "Targaryen-vérvonal örököse". Sárkányok nélkül a máglyán odaégett volna, mint a sütőben felejtett krumpli. :)
2015. febr. 24. 23:34
 22/22 anonim válasza:

Nem lehetséges, hogy az apja Baratheon? Végülis a fekete haj erre szokott utalni. És ugye ő Liannába volt szerelmes, nem tudom, könyv írja-e, hogy esetleg eljutottak-e addig...

Szerintete lehetséges hogy

Robert Baratheon+Lianna Star=Havas Jon

Így ő lenne az igazi örökös szerintem...

2016. júl. 21. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!