Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki akinek van ncora és tag?

Xma kérdése:

Valaki akinek van ncora és tag?

Figyelt kérdés
Nekem van ncorom nem azzal van a baj. Csak az van ,hogy meg felhasznalo vagyok es kene egy könyv az Élj és dolgozz Angliában! cimu könyv Sipos Judit tol. Kérem aki mar tag az kerje mar ki nekem. Köszönöm

#könyv #keresés #nCore #Sipos Judit #Élj és Dolgozz Angliában!
2013. jún. 15. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
A kérdés szerintem rossz kategóriában van. De elmondom, most van egy (újabb) "ingyen-prémiumos" lehetőség az oldalon, ha regisztrálsz valami szar oldalra. Prémium felhasználó kérhet már. Elég pénzéhes egy banda lett.
2013. jún. 15. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy aki tag az tud kerni. Azt olvastam , hogy 26 het kell meg 250 gb feltöltés. és sajnos nekem az idö meg nincs meg ezert kene.
2013. jún. 15. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy az első mondja.

Ha regisztrálsz egy bizonyos oldalra(link a főoldalon) akkor 12-24 óra elteltével kapsz egy kódot, ezt 2 hét prémium tagságra válthatod be.

"A prémium tagság előnyei:

Opcionális reklámmentesség (beállítások menü)

Meghívó küldése 50 pontért, korlátlan számban, rangtól függetlenül

Hit'n'run szabály enyhítése (20 hit'n'run-olható torrent havonta)

8 hetes inaktivitás miatti felfüggesztés eltörlése

A felhasználói fiók használata korlátlan számú gépről

Adatlap és/vagy futtatott torrentek elrejtése (beállítások menü)

Rangtól függetlenül használható kérések menü

Jelképes ikon a neved mellé ()"

2013. jún. 16. 00:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!