Ki milyen történetet szeret olvasni?
Krimi: Szokásos gyilkolós sztori, keressük a tettest, sok csavarral, további gyilkolásokkal, vagy pedig egy bűnszervezet ahol nem csak egy gyilkolásra van kiélezve a dolog, hanem mondjuk a leleplezésre, beépülésre.
Thriller: Tegyünk bele drogot, groteszkséget, borzongatást, sok fordulatot, ne lehessen lerakni a kíváncsiságtól.
Szórakoztató regény: Abszurd, groteszk, elvont, ne tudjuk eldönteni, hogy nevessünk, vagy sírjunk, és ha mégis a nevetés mellett döntünk, érezzük, hogy a pokolra fogunk jutni.
Bármi más témában a nem hétköznapi, gondolkozós, vagy befelé fordulós témák. Halál, vallás, stb.
Szeretem benne az akciót, a "kis lelki nyomást", amikor valami már annyira érdekel benne, hogy az szinte fizikai fájdalom.
Ha nem bővelkedik szerelemben, az se baj.
Legyen pörgős, de éegyenek benne szép leírások.
Műfajilag változó: voltam már családregény-korszakomban, voltam fantasy-korszakomban és már jó ideje sci-fiket olvasgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!