Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki milyen történetet szeret...

Ki milyen történetet szeret olvasni?

Figyelt kérdés
csak kiváncsiságból kérdezem :D (én is írok egy történetet de nem ahhoz kell mert nem fogok változtatni az az enyém xd) szóval fanasy, sci-fi, horror,krimi stb. és azon belül^^

2013. jún. 14. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Krimi: Szokásos gyilkolós sztori, keressük a tettest, sok csavarral, további gyilkolásokkal, vagy pedig egy bűnszervezet ahol nem csak egy gyilkolásra van kiélezve a dolog, hanem mondjuk a leleplezésre, beépülésre.

Thriller: Tegyünk bele drogot, groteszkséget, borzongatást, sok fordulatot, ne lehessen lerakni a kíváncsiságtól.

Szórakoztató regény: Abszurd, groteszk, elvont, ne tudjuk eldönteni, hogy nevessünk, vagy sírjunk, és ha mégis a nevetés mellett döntünk, érezzük, hogy a pokolra fogunk jutni.

Bármi más témában a nem hétköznapi, gondolkozós, vagy befelé fordulós témák. Halál, vallás, stb.

2013. jún. 14. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyat aminek van tanulsàga, mondanivalója, értelme. Valalami szerelmes könyvet ami annyira nem nyàlas , inkàbb szép. Vagy akciòt. Ha a kettő vegyül azt nem szeretem. Meg a mangákat is imàdom
2013. jún. 14. 22:49
 3/8 A kérdező kommentje:
érdekes értem :D írhat még aki akar^^ (ment a zöld kéz :))
2013. jún. 15. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem benne az akciót, a "kis lelki nyomást", amikor valami már annyira érdekel benne, hogy az szinte fizikai fájdalom.

Ha nem bővelkedik szerelemben, az se baj.

Legyen pörgős, de éegyenek benne szép leírások.

Műfajilag változó: voltam már családregény-korszakomban, voltam fantasy-korszakomban és már jó ideje sci-fiket olvasgatok.

2013. jún. 15. 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem, ha a történetnek van mondanivalója, erkölcsi vagy bármilyen tanulsága, ha nem sablonos. Ha nem tudom előre kitalálni a történet nagy részét, ha leesik az állam olvasás közben. Szeretem, ha kihozza a könyv az érzelmeimet, akár sírok, kacagok vagy megdöbbenek rajta és meredten nézem a sorokat fél percen át. :) A műfaj változó, hangulatomtól függ. Szeretem a krimiket főként Agatha Christie regényeit, szeretem a Vöröspöttös illetve Aranypöttyös könyveket, amelyek főként fantasy vagy szerelmi történetek. Most az erotikus könyvek korszakát élem, most olvastam a Dublin Street-et, imádom. Pár éve az angol irodalom kötött le, mint Jane Austen, Elizabeth Gaskell. Volt egy időben Dan Brown időszakom is. Tehát, változó a téma.
2013. jún. 15. 15:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket ha akartok még írhattok^^
2013. jún. 16. 17:20
 7/8 Ardee ***** válasza:
100%
Mindent. . .na jó mindent nem. Leginkább a krimiket, sok csavarral;olyan könyveket amiket bár élvezel kissé fanyar utóízt hagy a szádban pl.Joe Abercrombie: A penge maga. Nem igazán szeretem viszont a túl amerikai könyveket amiben a főhőst lelövik, de úgy is túléli. . .
2013. jún. 19. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt a krimi van túlsúlyban :DD az jó^^ értem köszi :)
2013. jún. 19. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!