Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány éves korig nem gáz...

Hány éves korig nem gáz alkonyat történetet olvasni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
13-14.
2012. dec. 1. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Olvasni nem gáz. Amúgy meg ha arra a szintre vagy kíváncsi, amikor még értelmes, és nem haszontalan elolvasni, az tényleg 13-18, felette már kissé igénytelennek számít az ízlésnek.
2012. dec. 1. 15:23
 3/10 anonim válasza:
50%
12 éves korig mondjuk
2012. dec. 1. 15:25
 4/10 Keselyüstök ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet ilyen egyszerűen megmondani. Ha tetszik, akkor olvasd nyugodtan, akárhány éves is vagy. Most gondoljunk bele hogy milyen az ha van egy történet, vagy nem is az egész történet, akár egy részlet ami tetszett és szívesen olvasnád, de 'nem lehet, mert ciki és másoknak nem tetszik'. Maximum nem kell világgá kürtölni.

Úgyhogy szerintem az egyáltalán nem ciki, hogy valaki hébe-hóba elolvassa. Viszont, igaz ami igaz hogy kb 13-14 év felett már nem kell túlzásba esni, mert azért nem ez a kultúra csúcsa ami a könyveket illeti(ezt abszolút nem lehúzásként, sértésként mondom). Úgyhogy, ha valaki emellett egyébként jobb/más kategóriájú, talán igényességű könyveket is olvas, akkor abszolút rendben van.

Itt pedig teszek egy beismerő vallomást, ugyan is elismerem, hogy 17 éves létemre még most is néha bele beleolvasok:P. Igaz, nem azt mondom, hogy hű de oda vagyok érte és jajj milyen romantikus és Edward így, Jacob úgy, Bella meg amúgy(na az már nálam is ciki lenne)... de azért igen is vannak benne olyan részek amik tetszettek és itt nem a hatalmas világfajdalmi, szerelmi monológokra, vallomásokra gondolok.

2012. dec. 1. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:

ez hülyeség.

ez nem olyan dolog, hogy meg lehet róla mondani, hogy meddig gáz

szerintem olvasd, akárhány éves vagy, mert eredetileg nem ifjúságinak készült

2012. dec. 1. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mióta gáz olvasni? Én 16-18 éves korom között olvastam el mind a 4 könyvet, gáz lennék?!
2012. dec. 1. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs olyan könyv amit gáz lenne olvasni. Ha neked tetszik olvasd. Szerintem egy könyv nincs korhoz kötve. Ne azt nézd, hogy milyen korosztálynak ajánlják, hanem azt, hogy neked tetszik-e vagy nem.
2012. dec. 1. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 27vagyok s olvastam és szeretem. 25 évesen olvastam.
2012. dec. 1. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Először az olvasás nem kortól függ és főleg /legalábbis nálam/ az Alkonyat könyvekre vonatkozik.Az olvasás tudás és szerény véleményem szerint senkinek semmi köze hozzá,h mit olvasunk vagy éppen Te olvasol. Ne érdekeljen,h tiniknek van írva a sorozat,ha tetszik. Ha egy felnőtt szeretni a sztorit,így is-úgy is el fogja olvasni és nem érdekli majd,h mi van a könyv hátuljára írva,h mégis milyen korosztálynak szól. :)

Az én unokatestvérem most volt 31 és rendszeresen olvassa és imádja!!! is a Twilight-ot.  Szóval csak hajrá! :)

2013. jan. 11. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne azért olvasd vagy ne olvasd el az Alkonyatot könyvbe, mert gáz-e vagy nem. A többiek véleményét sz@rd le...

Ha neked tetszik, olvasd el nyugodtan, felőlem lehetsz akár 65 vagy 10 vagy 40 éves is akár.

2013. ápr. 15. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!