Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy regénnyel szeretnék...

Egy regénnyel szeretnék megpróbálkozni és érdekel, hogy mennyire találjátok érdekfeszítőnek a témát, az ismertető szöveg alapján? :D

Figyelt kérdés

Egy csapat egyetemista kiránduló utat szervez egy szigetre egyikük nyaralójába. Szeretnék kipihenni az egyetemi élet fáradalmait, egy jót szórakozni. Ám, amint eltűnik, közülük valaki, a dolgok rejtélyes fordulatot vesznek. Ismeretlen holttest kerül elő, további eltűnések és gyilkosságok bolygatják meg a fiatalok ottani életét. Vajon, valaki keresztbe akar tenni a csapatnak? Vagy csak egy őrült elme garázdálkodik a szigeten, aki módszeresen vadászik a fiatalokra? Mi van akkor, ha teljesen egyedül vannak a szigeten? Megannyian próbálják túlélni a borzalmakat, de idővel rájönnek, nincs sok esély a túlélésre. Ahhoz, hogy kiderítsék ki áll a rémes tettek mögött, ki kell mondaniuk saját mocskos titkaikat.

Egy történet, mely szexszel és olyan titkokkal van tele, melyek mindannyijuk életét megváltoztatta. Örökre.

#regény #regényírás #ismertető szöveg.
2013. jún. 12. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, ez mindenképpen pozitívum, hogy nem ezekkel a témákkal hozakodsz elő. Nekem maga az ötlet tetszik, csak nehéz lesz újat mutatnod a rengeteg hasonló horror/thriller filmet után. De ha valami jó sztorit kerekítesz mögé, és kellően ijesztgetősre sikerül, akkor érdekes sztori sülhet ki belőle.

A vesszőkre viszont tényleg vigyázz. Olvasd fel hangosan a mondatokat, lehet hallani, hová kell bele vessző :)

2013. jún. 12. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:

"Egy történet, mely szexszel és olyan titkokkal van tele, melyek mindannyijuk életét megváltoztatta. Örökre." :DDD

Na én itt sírtam be. Valahogy a "szex" szóval agyoncsapod az irodalmira vizionált bevezetődet. Én amúgy elolvasnám, vicces lenne egy ilyen könyvben, főleg, ha valami paródia lesz belőle. Már maga a leírás is paródia. :D

2013. jún. 13. 16:50
 13/14 anonim válasza:

Mi az, hogy "BESÍRTAM"?! Pont azok használnak ilyen szavakat, akik itt mindjárt lektori véleményt adnak ki egy készülő irodalmi műről?

Kedves Kérdező, az a vámpíros, tiniszerelmes azért nem volt olyan rossz...

2013. jún. 14. 06:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom. :) Engem csak érdekelt, hogy mennyire tartják a leírás alapján érdekesnek a témát. Nem azt kértem, hogy elemezzék ezt a szöveget. De nem baj, minden vélemény számít. :D
2013. jún. 14. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!