Egy regénnyel szeretnék megpróbálkozni és érdekel, hogy mennyire találjátok érdekfeszítőnek a témát, az ismertető szöveg alapján? :D
Egy csapat egyetemista kiránduló utat szervez egy szigetre egyikük nyaralójába. Szeretnék kipihenni az egyetemi élet fáradalmait, egy jót szórakozni. Ám, amint eltűnik, közülük valaki, a dolgok rejtélyes fordulatot vesznek. Ismeretlen holttest kerül elő, további eltűnések és gyilkosságok bolygatják meg a fiatalok ottani életét. Vajon, valaki keresztbe akar tenni a csapatnak? Vagy csak egy őrült elme garázdálkodik a szigeten, aki módszeresen vadászik a fiatalokra? Mi van akkor, ha teljesen egyedül vannak a szigeten? Megannyian próbálják túlélni a borzalmakat, de idővel rájönnek, nincs sok esély a túlélésre. Ahhoz, hogy kiderítsék ki áll a rémes tettek mögött, ki kell mondaniuk saját mocskos titkaikat.
Egy történet, mely szexszel és olyan titkokkal van tele, melyek mindannyijuk életét megváltoztatta. Örökre.
Filmnek jó lenne. Tuti hollywoodi kasszasiker. Könyvenk... eh. Mai divat "szex és mocskis kis titkok" könyv némi horrorral fűszerezve, hogy aki olvasta a Tíz kicsi négert, az se mehessen el szótlanul mellette.
Én valószínűleg bele sem kezdnék, de mivel divathullámot lovagol meg, lenne rá kereslet, azt hiszem. De a kis részlet helyesírási és nyelvtani hibái alapján egy nagyon türelmes szerkesztő kéne a regény mellé.
Ne haragudj,de inkább nem azt a szót fogom leírni,ami először eszembe jutott.
Először is,rengeteg a vesszőhiba. Pl:"Ám, amint eltűnik," Az eltűnik után ott nem kell, "Vajon, valaki " a vajon után sem kell.
Másodszor: "Vajon, valaki keresztbe akar tenni a csapatnak? Vagy csak egy őrült elme garázdálkodik a szigeten, aki módszeresen vadászik a fiatalokra?"
Ennek így nem sok értelmét látom. Szerintem írd át ezt a két mondatot.
"Mi van akkor, ha teljesen egyedül vannak a szigeten?"
De ha valaki gyilkolássza őket,akkor hogy lennének mégis egyedül a szigeten?
Harmadszor: "Egy történet, mely szexszel és olyan titkokkal van tele, melyek mindannyijuk életét megváltoztatta. Örökre."
Ez nagyon sablonos. Miért kéne mindenbe szex,öldöklés,stb.? Anélkül már nem is könyv egy könyv? Ugyanez a filmekre is.
Ez persze személyes vélemény,biztos vagyok benne,hogy sokak érdeklődését így is felkelti egy ilyen történet. De inkább csak saját szórakoztatásodra írd,vagy esetleg barátoknak mutasd meg.
Bennem csak egy kérdés merült fel rögtön, ahogy elolvastam: miért ülnek ott, és várják, hogy kinyírják őket? Miért nem mennek el a szigetről?
Remélem, nem valami olyasmi megoldást szánsz nekik, hogy valaki tönkretette az egyetlen csónakot, térerő meg nincs :)
"Vajon, valaki keresztbe akar tenni a csapatnak? Vagy csak egy őrült elme garázdálkodik a szigeten, aki módszeresen vadászik a fiatalokra?"
xD Azért ezen besírtam. "vagy csak..."
Ahm, a Tíz kicsi néger működött úgy, hogy nem volt csónakuk. Na de akkor még nem volt se mobil, se net.
Mondjuk esetleg egy vihar betehet az elektromos készülékeknek és akkor még vízre szállni is kockázatos.
A Jurassic parkban is ez volt a gubanc, meg az alulfizetett programozó.
Szerintem állj neki. Gyakorlásnak mindenképp jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!