"Amatőr" írók! Ti is magatokat képzelitek a főszereplőtök helyébe, vagy csak én csinálom ezt?
én általában nem magamról mintázom a főszereplőimet, de azért igyekszem, hogy hasonlítsunk. PL. nem az lesz a kedvenc énekese, mint nekem, de kicsit hasonló lesz a zenei ízlésünk. Nem akarom összekeverni saját magammal, az kicsit megkavarná az életet, de pl. amikor este lefekszek, mindig az új történeteken vagy a már meglévő jeleneteken jár az agyam és olyankor úgy tudom elképzelni, mintha egy filmet néznék, a főszereplőt pedig nem kívülről látom, hanem azonosulok vele
Kicsit bonyolultan fogalmaztam, tudom ;)
Én a főszereplőt KICSIT! magamhoz hasonlítottam(vicces, idióta,egyedi, kreatív, őrült, bolondozós, titoktartó,néha negatív néha pozitív, laza, sokszor bunkó stb... (nem akarom magam rossznak beállítani xDDD) Nem akartam ugyanolyanra mint amilyen én vagyok, de egyre jobban kezdek a szereplőre hasonlítani(ugyanaz a neve a fiúnak akibe belezúgtam, mint annak a srácnak akibe a főszereplő lesz szerelmes,de a könyvet előbb kezdtem írni!), ami fura mert nem őt csinálom olyanra amilyen én vagyok hanem ő formál át.... o.O Ez érthető volt xDDD LOL Na mindegy azért annyira nem is csak kicsit...
Szerintem könnyebb amúgy úgy írni ha beleképzeled magad az egyik szereplő helyébe, bár én nem szoktam annyira...
Mondjon bárki bármit most a hülyeségeimre...(összevissza beszélek és ihlettúltengéseim vannak) xD Ez is értelmes volt. Na mindegy nem szennyezem az intelligenseket a hülyeségeimmel
Te jó ég összezavarodtam... ._. (jöhetnek a válaszok hogy hülye vagyok ><)
Én is írok, és imádom a karaktereimet, de nem képzelem el magam egyikként sem, csupán van egy szereplő, aki közelebb áll hozzám (de ez általában nem a főszereplő). A karaktereim önálló életet élnek, és barátként mesélnek el nekem mindent, amit én megfogalmazva, jó szám-személyben leírom.
Ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!