Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Twilight! Megéri megvenni?

Twilight! Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
kb ugyanarról szól?milyen hosszú??nem mindig van időm olvasni úgy is megéri megvenni?
2009. okt. 9. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is a filmet láttam először, de utána a könyv meg tisztára meglepetés volt bizonyos szempontból... érdemes megvenni!
2009. okt. 27. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Na én elolvastam pdf-ben az elsőt,tegnap értem a végére. És utána rohantam a könyvesboltba megvenni a második részt :D 5000 forint volt, hát nem gondoltam én ezt végig, kissé drága mulatság, de bánja a fene. Egy órával ezelőtt kezdtem olvasni, 60 oldal pikk pakk el is lett olvasva :) Pedig reménykedtem benne, hogy kitart jövő hét szerdáig, mert akkor vár rám egy 4 órás buszozás, de ezek után azt hiszem addigra már rég el lesz olvasva.

Mondjuk én megszállottan tudok olvasni, pedig nekem sincs mindig rá időm, de ilyenkor minden más le van tojva.

2009. okt. 29. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:

NEM!!!!!!

Töltsd le, olvasd el, majd törold ki a francba.

2011. máj. 13. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!