Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Twilight! Megéri megvenni?

Twilight! Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
kb ugyanarról szól?milyen hosszú??nem mindig van időm olvasni úgy is megéri megvenni?
2009. okt. 9. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én letöltöttem az első részt pdf-ben, szerintem érdekes, igényes. Sajnos még az elején vagyok, mert én se érek rá mindig. De szerintem ha az érdeklődésednek megfelel, akkor megéri megvenni, jó könyv nem lehet pénzkidobás akkor se, ha nincs mindig időd olvasni. Bár kétlem, hogy van olyan, akinek mindig van ideje, max. kórházi fekvőbetegnek.
2009. okt. 9. 19:52
 2/13 A kérdező kommentje:

köszi tök jó a film ,épp most nézem meg 1.-nek ezért kérdeztem!

és mennyi kb a könyv???

2009. okt. 9. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:

twilight:

new moon:

eclipse:

breaking dawn:

midnight sun:

Itt le tudod őket tölteni. Olvass bele, és majd szépen eldöntöd, hogy mennyire tetszik. Egyébként megnéztem a filmet, aztán elolvastam a könyvet, de a film (mint általában) sokkal silányabb a könyvnél. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz, nagyon is jó, várom én is a New Moon-t, de az első kötetet elkezdtem olvasni, és addig nem hagytam abba, míg nem végeztem vele. Aztán elkezdtem a többit is, szóval 4 napig nem jártam be az egyetemre, mert annyira hihetetlen volt. :)

20/L

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. okt. 9. 19:55
 4/13 A kérdező kommentje:

az komoly xD

remélem bepótóltad azt a 4 napi anyagot!! :)

de szerintem megvszem valamikor lehet a jövőhéten

2009. okt. 9. 19:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Érdemes megvenni, jó kis könyv. :) Meg szerintem jobb, mint itt gépen olvasni, mert kényelmesebb is egy könyvvel lefeküdni este az ágyra, és olvasgatni, mint itt nézni a képernyőt :D A könyv jobb mint a film.
 6/13 A kérdező kommentje:
és köszi a linket
 7/13 A kérdező kommentje:
mi a különbség amgy a kmeéyn és a papír borítású könyvekben?
2009. okt. 9. 20:02
 8/13 anonim ***** válasza:
A papírborításúból nagy eséllyel kihullanak a lapok, bár ha tudsz vigyázni rá, akkor az se rossz. Na meg lényegesen olcsóbb is.
2009. okt. 9. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, még azt tenném hozzá, hogy én az első részt tuti elolvasom gépen, aztán ha a végéhez érve is úgy érzem, hogy nagyon tetszik, akkor majd szépen apránként megveszem a könyveket, mert persze az az igazi. Amúgy én nem is láttam filmben, pont azért, mert sejtettem, hogy el akarom egyszer olvasni, és nem szeretem, ha már eleve van egy kép a fejemben a dologról.
2009. okt. 9. 20:21
 10/13 anonim válasza:
Érdemes megvenni mert a filmből egy csomó mindent kihagynak... Már csak ezért is! : )
2009. okt. 17. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!