Mit írt Reni Ricsi kitűzőjére a Szent Johanna Gimiben?
Figyelt kérdés
Hiába mondta Leiner Laura, hogy aki olvas a sorok között kitalálja, egyszerűen nem megy. Nem tudok olyan alkalmat, amikor ők hatan lettek volna ott. A kalauzban sem derül ki sajnos.:( Ti mire gondoltok?2013. jún. 6. 17:48
11/17 anonim válasza:
de hát olyannak kellett volna lennie ami Ricsit is meghatja és sztem a korn annyira nem megható
12/17 marietta99 válasza:
erre amúgy hogy jöttetek rá?mert nekem pl eszembe nem jutott ez.vagy nme tudom.nekem nincs jó ötletem:SS
13/17 mindegyis válasza:
Az oké, hogy Reni meghatódik a 'reginától', de ha Ricsinek egy fordított R betűt ír attól nem hiszem, hogy meghatódna Ricsi.
14/17 anonim válasza:
nem hiszem,hogy a fordított R-rel az oroszra gondolt volna...mi közük van nekik az oroszhoz???
Inkább a Korn miatt
15/17 anonim válasza:
Szerintem Reni nem tud oroszul, még ennyit se. És én sem tudtam kitalálni, mit írt. Egy fordított R nem túl megható, még Ricsinek se, nem? Ezt honnan veszitek? És ha ezt írta volna, miért takarta el a pulcsijával/ pólójával?
16/17 anonim válasza:
én arra is gondoltam hogy forditott R-el Ricsit irt, bár nem tudom pontosan, csak találgatás. mondjuk ilyen kérdezz-felelek-en rá lehetne kérdezni hogy akkor most egy forditott R irt-e, hogy legalább valami visszajelzés lenne...
17/17 Dius0604 válasza:
Szerintem azt írta "Örökké". Ezen még Ricsi is meghatódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!