Könyv amin szakadtál a nevetéstől?
Igazi ponyva-klasszikus:
Rejtő Jenő-Az elátkozott part,Három testőr Afrikában.Nagyon jóóók:)Szerintem ez a két könyve a legviccesebb:)
Rejtő Jenő:
-Piszkos Fred, a Kapitány (örök klasszikus, időnként újraolvasom, és most is mosolygok, ahogy pár poén az eszembe jutott :) )
-A megkerült cirkáló
-Az elveszett cirkáló (a két cirkálós független egymástól)
-Az ellopott futár
Valamint Rejtő többi könyve is, de nekem ezek a kedvenceim. :)
Továbbá Terry Pratchett könyvei, amelyeknek műfaja némiképpen elszállt fantasy-szatíra. Pl.: Érdekes idők, Fegyvertársak, A mágia színe
Jerome K. Jerome: Három ember egy csónakban (nem számítva a kutyát)
Három fiatalember a XIX.-XX. század fordulóján kalandos csónakkirándulásra indul a Temzén.
P. G. Wodehouse összes könyvét tudom ajánlani, de a legjobbak talán a Jeeves és Wooster-könyvek (pl. Gáz van, Jeeves!; Bertie Wooster állja a sarat) és a Forduljon Psmitthez! Könyveinek témája a brit arisztokrácia fiatal tagjainak mókás kalandjai.
Ridegh Sándor: Indul a bakterház
Bizony könyv formájában is nagyon jó
Gerald Durrell - Családom és egyéb állatfajták; Madarak,vadak,rokonok;A halak jelleme;Istenek kertje..stb.
Adrien Mole naplója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!