Olyan könyvet szeretnék olvasni, amin könnyezek a nevetéstől. Segítettek, ajánlatok ilyet?
Boris Vian könyveivel próbálkozz néhány a neten is fent van.
Vagy régebben volt a Miért utáljuk a ...sorozat most nem tudom lehet-e kapni. Minden könyvben egy adott ország, nép kellemetlen szokásait figurázták ki.
Leiner Laura-A Szent Johanna Gimi
Én nagyon sokat nevettem rajta.:)
Nekem is Christopher Moore ugrott be :)
Olvashatsz Rejtőt is, az is nagyon jó, nekem a Vesztegzár a Grand Hotelben a kedvencem:)
Rejtő Jenő: A fehér folt
James Herriott: Állatorvosi pályám kezdetén
Vaszary Gábor: Ketten Párizs ellen
Rejtő Jenő!:)
Az ellopott futár, Vanek úr Párizsban, A három testőr Afrikában... Nekem Az ellopott futár volt az első könyv, amin bekönnyeztem a nevetéstől.:)
Én a Szent Johanna Gimit ajánlom mert sokat lehet rajta nevetni,tinikről szól,vannak benne sírós részek is,gyönyörű történet az igaz szerelemről és a kitartásról.
ÉS ez az első olyan könyv amit minden tini szeret(még pár fiú is),és ha elkezded olvasni akkor nem tudod majd lerakni(tapasztalatból mondom)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!