Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen az alapötlet?

Milyen az alapötlet?

Figyelt kérdés

Két lány. Szinte mindenben egyezik az ízlésük, egymásban kölcsönösen bíznak. örökké barátok akarnak maradni. Az egyik elhatározza hogy könyvet ír, és amikor kész van vele elküldi a barátnőjének, aki elolvassa, és azt mondja neki, hogy olyannyira felismerhetően ír, hogy száz regény közül is megismerné.

telnek az évek, a lány könyvét kiadják, érettségi után Amerikába költözik, folytatja az írást. A másik lány miután lediplomázik, éppen a régi barátnője által írt könyvet fogja a kezébe, és megismeri a fogalmazását. Fél éven át gyűjt, majd Amerikába utazik megtalálni a barátnőjét.

2013. máj. 19. 20:44
1 2
 1/12 Csonti95 xD válasza:
Mesébe illő.
2013. máj. 19. 21:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Most nem akarlak kiábrándítani de ez jórészt a saját életem története :)
2013. máj. 19. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdd el nyugodtan, majd meglátjuk, mi sül ki belőle:) Meg gondolom lesznek ilyen apró kis mozzanatok is benne, ez még csak tömören a tartalom, szóval simán lehet ezt izgalmasra megírni. Hajrá!:)
2013. máj. 19. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
*de csak ha van kedved, mert kedv nélkül nem jó:)
2013. máj. 19. 21:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mivel sok részt a saját életemből merítettem, nem lesz nehéz, tulajdonképpen még az apró mozzanatokat tervezem, és vázlatot írok! :)
2013. máj. 19. 21:12
 6/12 Bianka<33 ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Jelezz, ha kiadattad!
2013. máj. 19. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyedi. Jó.
2013. máj. 19. 21:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Ó, az még nagyon messze van! :) De meglesz, mert az írás minden pillanatát élvezem!
2013. máj. 19. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:

És?

Nem akarlak megbántani, tényleg nem, de ennyi a történet? Elválnak aztán megkeresi és megtalálja? Minden komplikáció, minden csavar nélkül? Nekem tetszik az alapötlet, de kellene bele még valami kis plusz is, különben egyhangúvá válhat a történet. Sok sikert az íráshoz!

2013. máj. 20. 10:47
 10/12 Csonti95 xD válasza:

Jah, mondjuk zuhanjon le a gép amikor a csaj Amerikába utazik, aztán jöhet Alien és Predator.

A lány az egyetlen túlélő a 250 utas közül, de sajnos jöttek a zombik és megették. Na??!

2013. máj. 20. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!