Tetoválást szeretnék, az alapötlet meg van, csak a kivitelezés?
Figyelt kérdés
Szóval egy magyaros tetoválást szeretnék a lapockámra, nem túl nagyot, de azért feltűnőt. Kettős keresztre gondoltam, valami ilyesmit:
de semmiképp sem ugyan ilyet. Feliratok, díszítés nélkül, esetleg satírozottat.
Tudtok segíteni? Már annyit végignéztem google-n, de nincs olyan ami igazán tetszene, kézügyességem meg nincs :/
Szóval valami ilyesmit képzeltem, valami jó ötlet?
Ja, és ami még fontos, hogy fekete-fehéret szeretnék
2012. febr. 5. 11:57
1/6 anonim válasza:
A tetováló azért van, hogy kivitelezze azt, amit te megálmodsz. Tehát te elviszed ezt a képet, elmondod, milyen átalakításokkal akarod, ő megrajzolja, ha rábólintasz, viszi a bőrödre
2/6 A kérdező kommentje:
persze, igazad van
elfelejtettem írni
aki tetovál, messze van, plusz a kivitelezésre/kitalálásra is óradíjat számol, ezért többször is kellene menni, meg többe is kerülne. ezért szeretnék egy olyan ötletet, amin nem sokat kell neki alakítania :)
2012. febr. 5. 12:14
4/6 anonim válasza:
Hol laksz, kérdező? Ha Pesten, tudok ajánlani egy nagyon jó, olcsó, megbízható tetoválót, ráadásul ingyen rajzol!
5/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok, de nem szeretnék tipikus lányos tetoválást :)
pécsi vagyok!
2012. febr. 5. 14:08
6/6 anonim válasza:
Baka Péter munkáit nézegesd meg, ő siófoki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!