Tudnátok izgalmas, titokzatos könyveket, ami leköti az embert?
Ez ugyan nem misztikus,amiket ajánlottam volna már írtak. Azt írtad,hogy olyan könyvek is jöhetnek,amiken lehet gondolkodni. Erre tökéletes Dean R. Kontztól a Rettegés. Ha felvázolnám a történetet,akkor már el is mondanék mindent ,mert egyszerű rájönni , hogy ki az úgynevezett Hentes(a gyilkos a könyvben),ezért inkább leírom azt , ami a hátulján található(miután elolvastad érthető lesz minden). Én nekem ez alapján tetszett meg.
NE NÉZZ LE,mert csapdába kerültél. Egy gyönyörű , rémült nő társaságában.Egy elhagyatott felhőkarcoló negyvenkettedik emeletén. Nyomodban a pszihopata gyilkos,akit Hentesnek becéznek.
NE NÉZZ LE,mert valamikor hegymászó voltál ugyan,de egy hatalmas esés óta beteg az egyik lábad és különben is rettegsz a magasságtól.
NE NÉZZ LE,mert a Hentes már lemészárolta a biztonsági őröket és kikapcsolta a lifteket.A lépcsőházakat megfigyelés alatt tartja és csak egyetllen út maradt számotokra.
NE NÉZZ LE,mert iszonyatos mélység bámul vissza rád.
Remélem tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!