Milyen izgalmas fantasy könyvet tudtok ajánlani?
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala, Futótűz, A kiválasztott
Még csak az elsőt olvastam, és láttam a filmet, de alig várom, hogy kivehessem a következőt a könyvtárból. :D Imádom, nagyon jó könyv.
Darren Shan: Vámpír könyvek
Előttem is mondták a Vézna hóhért, én azt még nem olvastam, de ez nagyon tetszett, azóta is a kedvencek között van. Nem olyan gusztustalan, mint DS másik sorozata, aminek a címét inkább nem írom le, mert csak erős idegzetűeknek való. Én nem igazán vagyok az, de elkezdtem olvasni, és egy résznél majdnem hánytam is, szóval.. :) Szerintem ez a világ legjobb vámpíros könyvsorozata.
Joss Stirling: Lélektársak - Sky
Ez is nagyon jó, nekem nagyon tetszett, de én lány vagyok, és a neved alapján te fiú (micsoda nagy felfedezés!), szóval nem tudom, hogy neked tetszene-e.
Fabrice Colin: London vámpírjai 1. A különös Wilcox lányok
Erre is ugyanazt tudom mondani, mint az előzőre. Nem tudom, hogy egy fiú miket olvas. :)
Sarwat Chadda:Az ördög csókja
Jessica Day George:Éjféli bál
Stuart Hill:Jégvár csatája
Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú
Licia Troisi:Sárkánylány(1.r.:Thuban öröksége)
Fabrice Colin: London vámpírjai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!