Neked a védőborítós SzJG Kalauz tetszik jobban, vagy a védőborító nélküli?
Figyelt kérdés
Szerintem a zöld, amin nincs rajta a védőborító, az szebb. :) Szerintetek? (Minden értelmes választ felpontozok.)2013. máj. 18. 09:23
1/10 jeni014 válasza:
Szerintem is szebb a zöld, de a másik is jó. De nekem mindegy...
2/10 anonim válasza:
Nekem a zöld valahogy egyáltalán nem tetszik,viszont a piros nagyon szép:)
3/10 anonim válasza:
A zöld szerintem szebb,sokkal!*-*:))
5/10 anonim válasza:
Én alapból nem szeretem a zöld színt de ez a halvány smaragd zöld annyira elnyerte a tetszesem hogy én beleszerettem de nagyon *-*
6/10 anonim válasza:
nekem ha muszály választani, akkor narancs
7/10 anonim válasza:
Nekem a narancs a kedvenc színem, pirosas árnyalattal meg főleg nagyon szép, szóval védőborítós. De a zöld is szép. ^,^
8/10 mókuspophoprop válasza:
Nekem valahogy a zöld jobban tetszik, mint a piros :)
9/10 anonim válasza:
A zöld borító jobban tetszik, de a pirosban az a jó, hogy elüt a ceruza színétől.
10/10 anonim válasza:
Nekem a piros tetszik jobban, mert szerintem az feltűnőbb. Pedig a zöld a kedvenc színem :) Nem tudom, most a védőborítós tetszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!