Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Éhezők viadala vagy A Burok?

Éhezők viadala vagy A Burok?

Figyelt kérdés
A filmet mindkettőből láttam, és bár én nem nagyon szoktam a könyv olvasása előbb a filmet nézni, ez most így jött ki. Mindkettő nagyon tetszett, de mindenképp elszeretném olvasni az egyiket közülük! Azt tudom, hogy az É-V 3 részes, a Burok viszont 1. Szóval ti melyiket ajánlanátok egy 13 éves lánynak, melyiket olvassam inkább el?:)

2013. máj. 5. 18:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a Twilight-ot akkor inkább a Burok.
2013. máj. 5. 18:48
 2/22 A kérdező kommentje:
A Twilight Saga meg van nekem itthon, el is olvastam kétszer, az tetszett, na a film már kevésbé... Te olvastad a Burok-ot?
2013. máj. 5. 18:55
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én az Éhezők Viadalát olvastam, imádtam. Barátnőm a Burkot, azt mondta, az is jó. Filmben mindkettőt láttam. Engem az Éhezők viadala története jobban megfogott, de szerintem mindkettő nagyon jó.
2013. máj. 5. 21:21
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
A burok sokkal jobb, mint a twilight, ha az tetszett, ezt imádni fogod. De az Éhezők viadala is nagyon jó... Olvasd el mindkettőt! :D
2013. máj. 5. 22:50
 5/22 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindkettőtöknek, megrendeltem a Burok-ot! :) A következő ünnepkor meg megkérem az Éhezők Viadalát. :)
2013. máj. 6. 13:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Az Éhezők Viadala egy fantasztikus könyv. A Burkot még nem olvastam, mondjuk jónak tűnik, de nem az én ízlésem. De 13 évesen még nem biztos, hogy neked való Az Éhezők Viadala, talán ezzel még várj 1-2 évet (nem biztos, hogy átjön a könyv "üzenete"). De olvasd el mindkettőt, úgy a jó :D
2013. máj. 6. 14:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

mindkettőt 14 évesen olvastam és egyszerűen fantasztikusak

az éhezők viadala kicsit durva de nagyon jó

szerintem először a burkot olvasd el majd utána az éhezők viadalát is

2013. máj. 6. 15:22
 8/22 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm nektek is :)
2013. máj. 6. 15:36
 9/22 anonim válasza:
100%
Én is 13 éves lány vagyok és Az Éhezők Viadala Trilógiát kezdtem el olvasni januárban. Én teljesen oda vagyok érte és már azóta 2szer kiolvastam mind a hármat, nagyon király. Mikor elkezdtem olvasni már láttam a filmet de nem bítram letenni a könyvet. A Burkot nem olvastam még. De ha szereted a lovestorikat meg az izgis könyveket mindenképpen ajánlom Az Éhezők Viadalát :)
2013. máj. 6. 15:48
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi, azt is mindenképp el fogom olvasni :D
2013. máj. 6. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!