Milyen könyvet ajánlanátok?
15 éves lány vagyok. van egy kis pénzem, szeretnék venni valami jó könyvet, de nem tudom mit.
légyszi ajánjatok valamit! nagyon sok könyvet olvastam már, szóval lehet hogy olyat mondotok amit már olvastam. amúgy mindenféle téma érdekel, most leginkább az ilyen vámpíros.. ja és előny ,ha hoszú a könyv
elöre is köszi:)
Ha jól tudom akkor novemberben jelenik meg a Vampire Diaries. A Vampír Naplók.
Ezek a könyvek nem most lettek kiadva USA-ban mar a 90-es években. Csak ugye akkor nem lett lefordítva és most ugye jött az Alkonyat-laz és most mindent le kell forditani ami vampír...
Na szóval ezzel arra akartam kilyukadni, hogy nem Twilight-copy...!!!:P
Üdv
Emily Bronté - Üvöltő szelek
Egy gésa emlékiratai, Paulo Coelho - Bármelyik könyve, mondjuk kezd a 11perccel, veronika, zahír, alkimista és így tovább. DRacula könyvek, stb. sok jó könyv van, csak ídő és sajna mostanában egyre több pénz hogy elolvasd őket.
Az Anne Rice krónikák amúgy aranyosak, és izgalmasak, Bár úgy a Memnoch a sátán résznél már nagyon durván megcsavarják a storyt a "lepellel" no de mindegy. Jó olvasást. ÉS am. gratulálnék h 15évesen könyvek költeszs inkább, mint miniszoknyára:) csak így tovább. Az ilyen fiatalok miatt marad meg valamennyi kultúra az emberekben.
J. R. ward: fekete tőr testvériség
Stephenie Meyer: alkonyat, new moon
Hamilton: Anita blake sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!