Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem írni vámpíros...

Tudnátok nekem írni vámpíros ötleteket?

Figyelt kérdés

Szeretnék írni egy új regényt, ami vámpírokról szól.

Már annyit törtem a fejem, hogy mi legyen, de mindig ütközött más könyvekkel és más ötletekkel.

Olvastam már: Alkonyat, Vámpírakadémia

És annyira tetszett mind a kettő, hogy én is szeretnék írni. Lehet hogy gáz, hogy így egy komplett ötlettel fordulok hozzátok de tényleg kéne.

Most nem arról lenne szó, hogy mik legyenek a tulajdonságaik a vámpíroknak... De pl. tetszett a Vámpírakadémiában az, hogy volt a vámpíroknak van egy elemük.

2013. ápr. 30. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
olvasd el még a True Blood-ot és a Vámpírnaplókat!:) Talán abból is szerzel néhány 5letet!:P
2013. máj. 1. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Darren Shan vámpíros sorozatát mindenképpen olvasd el, alapmű. Enélkül nem is érdemes belekezdened egy vámpíros történet írásába.
2013. máj. 2. 09:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek:)
2013. máj. 2. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Én imádok zenét hallgatni. Eldöntöttem, hogy énekes és dalszerző leszek. Csak aztán rájöttem, hogy saját ötletek és tehetség nélkül ez nem fog összejönni. Azóta is szeretnék énekelni, de tudom, hogy jobb a világnak, inkább nem csinálom.

Remélem, érted a lényeget... Az ötletek nem más regényekből vagy erről az oldalról jönnek.

2013. máj. 2. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Értem amit írtál. köszi a segítséget. (?)

de ha érdekel, már írtam regényt, csak még nincs kész. ha kell át tudom küldeni e-mailban...

de nem tehetek róla, hogy annyira megtetszik valami. egyszerűen én is akartam írni egy vámpíros történetet, csak az a baj h kb minden ötlet foglalt, ami szóba jöhet.

2013. máj. 3. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy írtál már, azt is elhiszem, hogy jó. Csak egyszerűen azt nem hiszem, hogy az ember tud írni egy bizonyos témáról, csak mert tetszett neki egy hasonló könyv... Biztosan van még egy egyedi ötlet, lehetőség a műfajban, csak éppen nem nekünk kell megtalálni, hanem neked.
2013. máj. 3. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
És az se nagy baj, ha van benne hasonlóság. nem kell egy vámpírnak ragyognia, de lehet, hogy tud a napon járni-kelni... reméled érted amit mondani szeretnék.:)
2013. máj. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!