Milyen könyvet ajánlanátok egy 14 éves fiúnak?
Ha szeretd az állatokat, ajánlom a Fekete István regényekt. Ne hidd el senkinek, hogy pl. a Vuk kisgyerekeknek van...
A másik a Harry Potter könyvek, tudom hogy állandóan majmolják meg minden, de attól még szerintem a regény nagyon jó. A filmet nem érdemes megnézni.
Még van egy regényciklusom, a Gergő regények, személy szerint nekem ez a kedvencem. Az első rész címe: Gergő és az álomfogók. Ez az ősmagyar hitvilággal foglalkozó, ebben a korban játszódó regény. Elég vastag könyv, de nem szabad megijedni tőle! Nekem az első rész először nehezen csúszott, de aztán beleszerettem! A második része talán a legjobb.
Még jó Christopher Paolinitől az Örökség ciklus is.
És elolvasthatsz néhány klasszikust is, nekem nagyon tetszett az Egri csillagok és a Légy jó mindhalálig.
Remélem segítettem, jó szórakozást!
én Lois Lowrytól a Számláld meg a csillagokat szeretem nagyon :)
a zsidóságról szól, de nem olyan durva, mint ahogy a történelem könyvekben meg van írva.
tudom, hogy azt írtad, hogy indiános könyvet ne, de szerintem ezt még nem olvastad:
Scott O'Dell: Kék delfinek szigete egy indián lányról szól aki egyedül marad a szigeten, ahol eddig élt a törzsével
nem tudom csíped-e a szerelmes könyveket, de Nora Robertstől
2 könyvet tudok ajánlani : A sors útjai, a mágia útjai 3 kis regényt tartalmaznak és mind nagyon jó.
Rejtő Jenő (P. Howard): A szőke ciklon
Tolkientől bármi, először nehéz őket olvasni, de könnyen bele fogsz rázódni.
Rónaszegi Miklós: A Rettenetes Kartal, Gerald Durrell regényei, ha szeredet a humort és az állatokat. Petrovácz István: Csere Rudi; Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú; Kádár Péter: Csupacsel, Madárcsősz; Frank Cottrell Boyce: Milliók; Daniel Defoe: Robinson; Rudyard Kipling: A Dzsungel Könyve; Mándy Iván: Robin Hood; Rudyard Kipling: Három kópé; Fazil Iszkander: Csik tudta, hol van a kutya elásva
előző vagyok:
még ajánlanám Ulysses moore sorozatát. nagyonjó! de még Az Arany iránytű-t is ajánlanám. Nagyon izgi
plusz még a gyűrűk urát.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!