Miért ilyen olcsó az új Green day könyv? (Amerikai idióták és az új punkrobbanás Ben Myerstől).
Figyelt kérdés
Booklineon 2700 Ft. Manapság méregdrága egy könyv. Mekkora ez? Kicsi? Hány oldalas? Vagy csak azért olcsó, mert rendeljük, és a házhozszállítási árral együtt már kijön az értéke?2013. ápr. 22. 18:01
1/6 A kérdező kommentje:
Hopsz, most látom csak, hogy nem új, 4 éves lesz idén... :S
2013. ápr. 22. 20:04
2/6 anonim válasza:
207 oldal, függelékkel együtt 220. Képek nincsenek, és aránylag kis betűkkel van írva.
Normál méretű (20×13,5 cm), puhafedeles.
Nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom :)
Annak meg örülj, hogy olcsó.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, már meg van rendelve, pár nap múlva megjön. :)
2013. ápr. 24. 08:57
4/6 anonim válasza:
ááá! De jó. Nem is tudtam, hogy létezik Green Day könyv. Azonnal meg is fogom rendelni, imádom őket. :)
Úgy hallottam, hogy mostanában lesz koncertjük Bécsben. Ti mentek? Mit tudtok róla?
5/6 anonim válasza:
én megyek a koncira :) **** jó lesz! (Legalábbis remélem, mert nem voltam még egyen sem ezelőtt) De ezt lehet új kérdésbe kellett volna írni
6/6 anonim válasza:
nem tudja valaki megmondani hol tölthetem le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!