Miért adjál jóval olcsóbban ezt a könyvet? Megnéztem 1 könyvesboltban a könyvet és 8000 ft-ba kerül. A netes könyváruházakba is körübelül ennyibe kerül. De egy internetes könyvesboltban (antikkönyv) 3000 dorintért adják.
Miért adják ilyen olcsón? Lehet hogy lopott? Vagy nem küldik el? Megbízhatok ebben az antikkönyben?
vagy mások adják túl drágán?
Nem biztos, hogy sérült. A second hand árak mindenhol ilyenek. Ahogy ha újonnan veszel egy biciklit, az 50 rugó, de ha ugyanazt a biciklit megveszed használtan, úgy, hogy semmi baja, akár feleannyi is lehet az ára.
Ha egy könyv sérült, az általában oda van írva megjegyzésként. "Elsárgult lapszélek", "a tulajdonos bejegyzése a belső borítón", vagy "szakadt, ragasztott" - ilyenek szoktak lenni feltüntetve, ha hibás.
Valószínűleg semmi baja, nyugodtan megveheted. Én is szinte mindig csak használtan veszek könyvet, nem is értem azokat, akik képesek újonnan megvenni a könyvesbolti árakon. Könyvesboltban csak akkor érdemes könyvet venni, ha ajándékba lesz.
Nem lopott. :D
De nézd meg, lehet valahol van olcsóbban is, mint 3000 Ft. Pl. molybolt vagy bookline.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!