Anthony Bozza:Slash, melyik könyvesboltban kapható biztosan?
Figyelt kérdés
És kb mennyibe kerül?2013. márc. 24. 13:24
1/3 anonim válasza:
Szia! Én netről rendeltem még anno, nem tudom mennyiért vettem, de a könyvbe 4900 Ft van belenyomtatva.
2/3 anonim válasza:
Bocs haver, de már sehol. Nagypapám valahonnan Veszprémből mentette meg nekem az utolsót az országban :$$
3/3 Krispi válasza:
Én is elolvastam egy kölcsön könyvet, és most vennék egy példányt, de sehol sem találtam az interneten.A lényeg, hogy még van pár db az országban, Alexandra boltokban! Bármelyik Alexandra boltot felhívod elmondják, hogy nekik hol jelzi a rendszer, hogy még van! Én felhívtam párat, kb. a 7-nél találtak egyet! Rendesek, mert leküldik a legközelebbi Alexandra boltba, így csak oda kell bemenned érte!
Leírom, hogy még melyik boltokat érdemes megkérdezned:
Budapest: Csepel Pláza
Kecskemét
Érd
Cegléd
Szeged
Nagyatád
Tiszaújváros
Hívd fel mindegyiket telefonon, és megnézik Neked!
Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!