A hűvösvölgyi suli 1-et (könyv) hol tudnám megvenni a legolcsóbban? Akár használtan? Nektek mi a véleményetek erről a könyvről?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 15:10
1/8 anonim válasza:
A Könyvtündéren. Mindig ott reklámozzák, legalábbis én úgy láttam. Szerintem ez még egy elég új könyv, szóóóval nem hiszem hogy már a "használt" példányokat árusítják,de talán...Mi róla a véleményem? Háát. Nem tudom. Erősen hasonlít az SZJG-re, ezt senki se tagadja. De vannak benne "egész jó" részek, és néhol elmosolyodtam egy-egy poénon.:) De attól is függ hogy kinek lesz. Neked? Akkor hány éves vagy? Csak mert én ezt a könyvet 12-15 éves korig ajánlom.:)
2/8 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok, de már az izgalmas kicsit horror könyveket is szeretem, kedvencem a tinikönyvek. Csakhogy én elolvastam hogy miről szól, a tiniéletről.. És ezért szeretném megvenni mert hát rólunk, tinikről szól ( ha már mondhatom hogy tini )
2013. márc. 7. 20:45
3/8 A kérdező kommentje:
ja és lány vagyok!!
2013. márc. 7. 20:48
4/8 anonim válasza:
:) Gondoltam hogy lány vagy. Szóval, ez tényleg tinikről szól, de néhol kissé túloz...(például, hogy egy 14 éves lány profi módon sminkeli magát, vagy fogamzásgátló tablettát szedd). De ajánlom neked, mert ez tényleg tinikről szól. Tiniknek. ;) (amúgy bocs a szóismétlésért. :S)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi és nem baj a szóismétlés :)
2013. márc. 10. 18:54
6/8 anonim válasza:
Szerintem a FÓRUM-ban (aruházra gondolj) a könyvesboltban elég olcsó.Legutóbb 2000Ft volt.És említetted mi a véleménye az embereknek.Én úgy vagyok vele, hogy a SzJG is nagyon jó meg ez is de te tudod.Bár még csak ezt olvastam de abarátnőim már beavattak mire számítsak.A Hűvösvölgyiben olyanok vannak amit csak akkor ajánlok, hogy ha a sokkokat is bírod...Amúgy mivel én 10 éves vagyok sterintem neked ez simán jöhet.Rád van bízva...
7/8 A kérdező kommentje:
bírom a félelmetes részeket és a sokkokat is. köszi a választ :)
2013. márc. 21. 19:03
8/8 anonim válasza:
Szerintem tök jó könyv,már olvastam mindkettőt remélem lesz 3 .
Eperke, azt hol írják és kire hogy szed fogamzásgátlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!