Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyvet vegyem meg?

Melyik könyvet vegyem meg?

Figyelt kérdés

Holnap (04.17 szerda) megyek könyvet venni és nem tudom melyiket vegyem meg. Szerintetek?

-Eleven testek

-Rubin vörös

-Életre valók

-Engima

-Csitt csitt

-Szellemidéző

-Vérbe öltözött Anna

2013. ápr. 16. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Én ezek közül csak a Csitt csitt-et olvastam,de az nagyon tetszett,szóval én ajánlom.Ennek a könyvnek van 2 folytatása
2013. ápr. 16. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Épp a minap fejeztem be a Vérbe öltözött Annát, nekem nagyon tetszett, izgalmas :)
2013. ápr. 17. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Én a Rubinvöröst ajánlanám! Az egy rtilógia, de irtó jó!! az a kedvenc könyvem :DDD
2013. ápr. 17. 09:36
 4/8 anonim válasza:
100%
Enigma :) nagyon fordulatos sosem tudhatod h mi fog történni :) Nem csak romantika van benne
2013. ápr. 17. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
válts könyvtárjegyet :)
2013. ápr. 17. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor mindet elolvashatod akár egy hónap alatt is :)
2013. ápr. 17. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Az életrevalók szerintem nagyon jó, bár én csak filmen láttam. Ezek közül még a vérbe öltözött annát olvastam, az is jó, ijesztő. Van folytatása is.
2013. ápr. 17. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem az Eleven testeket. Tudsz rajta nevetni,sírni,borzongani,és tipikusan az a könyv,amit alig tudsz letenni :) garantáltan bele fogsz esni a főszereplőkbe! :D
2013. jún. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!