Szerintetek vegyem meg valamelyik Narnia könyvet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 18:39
1/6 anonim válasza:
Ha közeli könyvtárban nincs,megéri.Nagyon jó! =D
2/6 anonim válasza:
Szerintem is megéri:) Igaz én könyvtárba járok, de ezt azért én is inkább megvettem, mert többször is jó olvasni:) Jobban jársz amúgy, ha azt a nagy, összes benne van példányt veszed, hamár úgy döntesz, mert árban is megéri ésha tetszett, pláne jó:D
5/6 anonim válasza:
Első kettőt olvastam. Unalmas volt. Kölcsönözd ki, és utána dönts!
6/6 anonim válasza:
én mind a 7 könyvet kétszer olvastam ki, s most harmadjára újrakezdtem őket. :)
Lehet, hogy nehéz kicsit átélni a dolgokat benne, de engem magával ragadott.
Egy kötetet 4 óra alatt ki tudsz olvasni, így akár egy hét alatt ki olvashatod mind a 7 könyvet. :)
Ad egy különleges hangulatot, ad egy világképet, elgondolkodtat. Igazából ami még hangulatot ad, az a narniai zene.
Narniának nem csak az a lényege, amit akkor épp mond neked, amiről épp szól, hanem Narnia beindítja a fantáziádat, s ad egy olyan élményt, hogy megszülöd a saját képzelt világodat. Jó élmény, csak vigyázni kell vele, hogy ne vidd túlzásba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!