Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta az Éhezők viadalát...

Aki olvasta az Éhezők viadalát, mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
Most kezdeném el :)
2013. ápr. 14. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Az első része überelhetetlen a másik kettőhöz képst, nekem az első a kedvencem. A 2.is elég jó, és a 3.....hát az nagyon érdekes, de iszonyatosan depressziós lettem tőle:D De azért mindenképpen olvasd végig őket!
2013. ápr. 14. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Klassz kis könyv, megéri elolvasni. Szerintem is az első a legjobb. :)
2013. ápr. 14. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedvenc könyvem. Én nagyon szerettem olvasni izgalommal töltött el. Tényleg az első a legjobb, de szerintem a többi is nagyon jó. Mindenképpen olvasd el.
2013. ápr. 22. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
IMÁÁDOMM! Ha már elkezdted, olvasd végig az összeset, nem lesz időpazarlás :) Ne tedd le, (nem is fogod tudni :P ) Igen, az első a legjobb, de ez nem jelenti azt, hogy a többi rossz... :) FONOTS! Szerintem előbb olvasd a könyvet mint megnézed a filmet. Az első könyvnél pl én előbb a filmet láttam, és nem volt olyan izgi, mert ugye tudtam mi fog történni... :/ , de még így is űberelhetetlen volt!!!
2013. ápr. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!