Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta Ben Myers-től a...

Aki olvasta Ben Myers-től a Green Day:Amerikai idióták és az új punkrobbanást annak mi volt róla a véleménye?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy jó-e a könyv,érdemes elolvasni vagy nem.előre köszi a válaszokat!

2013. márc. 29. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha igazán Szeretnéd megismerni a tagokat és az előzményeket akkor csak ajánlani tudom, nekem nem volt vele bajom csak voltak részek mikor azt gondoltam ennek semmi köze az egészhez és később tért csak rá arra a kapcsolatokra ezért ajánlatos figyelni a látszólag nem oda illő részekre is.

Szerintem érdemes elolvasni mert, igaz, hogy én olvasás előtt is tudtam sok mindent de több újat tudott mutatni és talán olvasás után jobban tetszett a banda is. :D

2013. márc. 30. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is megvan.Szerintem érdekes,jól leírja.De vannak kisebb hibák benne,pl,hogy Billie Joenak 3 gyereke van.A másik az,hogy nincsenek benne képek sajnos,pedig az ilyen könyvekben szoktak lenni.Ennek ellenére ajánlom,ha meg akarod ismerni a banda multját,történeteket és interjúrészleteket,idézeteket akarsz hallani a bandától.Azt hiszem,a Bookline-n le is van árazva,bár nem biztos,hogy még mindig.Jó olvasást :)
2013. márc. 30. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Most az alexandran volt learazva. Mint azt mar irtak elottem vannak bennt hivak. Azon kivul h Billie-nek csak 2 gyereke van es nem3! a Sex Pistols sem amerikai egyuttes. Es az elejen amikor.meglattam h nepvandorlasokrol ir kapasbol kihagytam. Rengetegszer szo van meg pl a nirvanarol de az oszzes letezo punk bandarol. Viszont tenyleg vannak bennt uj dolgok. Pl miert ilyen magas a hangja Trè-nek:DD

ui: I love Billoe Joe!<3

2013. ápr. 2. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én még nem.fejeztem be ezt a könyvet, lelkes tini Green day rajongó lány vagyok, de nekem nagyon nagyon tetszik eddig a könyv. :) Ja és szerintem ami Tré Cool magas hangját illeti, azt nem hiszem, hogy igaz, szerintem csak egy fura pletyka. A könyvben azt írja, hogy nem biztos ez a történet...
2013. máj. 4. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Má megkaptam a könyvet és nagyon tetszik.
2013. máj. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!