Aki olvasta Ben Myers-től a Green Day:Amerikai idióták és az új punkrobbanást annak mi volt róla a véleménye?
Hát, ha igazán Szeretnéd megismerni a tagokat és az előzményeket akkor csak ajánlani tudom, nekem nem volt vele bajom csak voltak részek mikor azt gondoltam ennek semmi köze az egészhez és később tért csak rá arra a kapcsolatokra ezért ajánlatos figyelni a látszólag nem oda illő részekre is.
Szerintem érdemes elolvasni mert, igaz, hogy én olvasás előtt is tudtam sok mindent de több újat tudott mutatni és talán olvasás után jobban tetszett a banda is. :D
Most az alexandran volt learazva. Mint azt mar irtak elottem vannak bennt hivak. Azon kivul h Billie-nek csak 2 gyereke van es nem3! a Sex Pistols sem amerikai egyuttes. Es az elejen amikor.meglattam h nepvandorlasokrol ir kapasbol kihagytam. Rengetegszer szo van meg pl a nirvanarol de az oszzes letezo punk bandarol. Viszont tenyleg vannak bennt uj dolgok. Pl miert ilyen magas a hangja Trè-nek:DD
ui: I love Billoe Joe!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!