Szerintetek képes lennék kiolvasni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves vagyok és pár kötelezőn kívül még soha nem olvastam könyvet. Nem igazán érdekelt a könyv meg az olvasás sohasem, viszont van egy könyv, illetve egy világ, ami nagyon érdekel. Ez J.R.R. Tolkien világa, főleg a Gyűrűk Ura, Hobbit meg még pár hozzájuk tartozó könyv (Szilmarilok, Gyűrű keresése, Húrin gyermekei, Bombadil Toma kalandjai). A Gyűrűk Ura filmek a kedvenc filmeim és a Hobbit is tetszett, nagyon szeretem ezt a világot. A többiről a wikipédián meg néhány oldalon olvasgattam. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek képes lennék kiolvasni gyakorlatilag elsőre egy ilyen nagy művet? Egyelőre lelkes vagyok, de nem tudom, hogy végig az lennék-e. Ha úgy gondoljátok, hogy képes lennék és vágjak bele, akkor hogy haladjak a könyvekkel?2013. ápr. 13. 13:20
11/13 anonim válasza:
Dettó 8-as... Ismerős dolgok. :DD
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Nyári szünet végén majd írok, remélhetőleg akkorra már egy J.R.R. Tolkien világgal több leszek.
2013. ápr. 23. 13:01
13/13 anonim válasza:
Én 11 vok és már túl vagyok a Gyűrűk Ura első 2 részén. Neked se lehet gond akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!