Szjg-ben kinek melyik a kedvenc része/könyve?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 16:07
1/8 anonim válasza:
Sok részletet szeretek benne, a kedvenc kötetem(inkább köteteim) a 6. 7. és 8.
2/8 anonim válasza:
5 és 6, igazából mindbe vannak nagyon jó részek :)) szóval én mindet nagyon szeretem az összes könyvet :3 a 8. még nem olvastam :(
3/8 anonim válasza:
Hmm... Sok kedvenc rész van. Azonban Zsolti beszólásai mindent visznek, jó még Gábor beszéde (8.), osztálykirándulások, Virág ál-prosztatagyulladása (egyik kedvenc jelenet), minden egyes alkalom amikor Kinga segít Renin, becézések a 8-ban (Zsolti és Edina majd az egész 12/b), stb. ;) Neked?
5/8 egy könyvmoly :Đ válasza:
Zsolti beszólásai :Đ. Becézések a 8.-ban. Mádayhoz írt müvek. Osztálykirándulás és a 12 feladat. És úgy általában a szent johanna gimi...
7/8 anonim válasza:
Az összes nem tudnák választani.
8/8 luv mádayy válasza:
nekem igazábol 4,5,6 rész a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!