Milyen könyvet/könyveket javasolnátok romantikus témában?
Főleg tinikről szeretek olvasni ( 16-18 éves korosztályról ), igaz szerelemről, ideálokról, némi csavarral, forró hangulattal, elsöprő érzésekkel. Kedvenc könyvem a Gyönyörű sorscsapás.
Ti mit ajánlanátok? :)
Ha szereted a fantasy-s sztorikat, akkor olvass Vörös pöttyös könyvet, mert azokban általában a főszereplők ebbe a korosztályba esnek bele. És majdnem mindegyik Vörös pöttyös könyv romantikus.
Én személy szerint imádom a fantasy-s romantikus könyveket.:))
Fényemberek ez romantikus fantasy.
Éhezők viadala, ez kicsit akció dúsabb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3322071-m..
Tudom, h te romantikus könyveket kérdeztél, amik tinikről szólnak, én meg romantikus tini könyveket írtam, de azért remélem, hogy ez is ér valamit.
romantikus könyvnek nagyon ajánlom Fitzgerald: A nagy Gatsby-t. könnyű a nyelvezete viszonylag, aranyos a könyv, tele van szerelemmel, de fordulatos is. Nem ez a korosztály ugyan, de azért kb. ilyen korú emberek. Nagyon tudom ajánlani, mert irodalmi műveltséget is ad és rettentően jó. komolyan, nagyon, nagyon jó :D
16/L
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
:)
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
Becca Fitzpatrick: Silence – Vihar előtt
Cassandra Clare: Csontváros
Cat Patrick: Forgotten – Úgyis elfelejtem
Colleen Houck: A tigris átka
Jay Asher: Tizenhárom okom volt…
Kelley Armstrong: The Summoning
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Kerstin Gier: Rubinvörös
Kerstin Gier: Zafírkék
Lauren Oliver: Delírium
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan
Meg Cabot: Elhagyatva
Meg Cabot: Hívószám 1-800 I. – Tudom, hol vagy!
Meg Cabot: Locsifecsi királynő
Scott Westerfeld: Különlegesek
Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!