Vastag romantikus könyvet szeretnék olvasni. Valamit ajánlanátok?
én még nem olvastam de romantikus és a címe is elég jó:)Kristan Higgins: Minden vágyad. erről szól:Callie Grey, az örökösen nyüzsgő, népszerű lány harmincadik születésnapja katasztrofálisan alakul.
A főnöke - aki régi szerelme és mellesleg öt hete a szeretője is -, az olyan nagyon áhított leánykérés helyett kihátrál a kapcsolatból.
Aztán hamarosan bejelenti, hogy eljegyezte a reklámügynökség új üdvöskéjét. Ha ez nem lenne elég, Callie anyja a családi vállalkozás ravatalozójában szervezi meg a születésnapi ünnepséget.
Rémálomba illő, emlékezetes nap...
Főhősnőnk a régi, jól bevált módszerhez folyamodik, és úgy próbálja féltékennyé tenni Markot, hogy felszedi a mogorva és pedáns Ian McFarlandot, a város új állatorvosát. Callie barátságos, nyitott személyiség lévén úgy dönt, segít a dokinak új barátokat és ügyfeleket szerezni.
Az akció olyan jól sikerül, hogy elsőként ő maga szeret bele a férfiba.
Colleen McCullough: Tövismadarak.
Göncz Árpád csodálatosan szép fordításában.
Én is a Tövismadarakat szerettem volna ajánlani :)
De vastag még az Elfújta a szél is.
Tudom ajánlani: Simone Elkes - Tökéletes kémia (bár nem olyan vastag, de van folytatása)
A vonzás szabályai a 2. rész azt hiszem.
Attól függ hány éves vagy.
14/L körülieknek: Csitt-csitt (nem olyan vastag, de van még 3 része amiből kettő már magyarul is megvan)
Alkonyat
Időtlen szerelem (trilógia)
Szent Johanna Gimi
Simone Elkeles könyvei: tökéletes kémia, vonzás szabályai:
én megvettem őket és nem csalódtam! Mikor megpróbáltam elmesélni egy fiú barátomnak, hogy miről szól, a végén azt mondta: De hát ez csak egy sablonos átlag történet! Én meg addig győzködtem, míg rá nem jöttem, hogy igaza volt. De mégis olyan jól van megírva, hogy éjszakába nyúlóan olvastam mind a kettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!