Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismertek ifjúsági regényeket?

Ismertek ifjúsági regényeket?

Figyelt kérdés
Nem rég elkezdtem egy könyvet olvasni, és beleszerettem a könyvekbe, de nem találok nagyon olyanokat, amik tetszenének. Gondolok itt arra, hogy pont olyanokat sikerül kifognom, amiknek tartalmuk is alig van. 2 hónap alatt több mint 10 könyvet kiolvastam, de rengetegszer unatkoztam közben. Tudtok valamilyen ifjúsági regényt ajánlani? Ti miket szoktatok olvasni ?

2013. ápr. 7. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Szent Johanna Gimi,Alkonyat,Aprilynne Pike:Wings-Szárnyak,Első Csók sorozat... Most hitrelen nem jut több eszembe,de ha tudok,még írok :)
2013. ápr. 7. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
A szent Johanna gimit, és az Alkonyatot én is olvastam... ezek a kedvenceim. ;)
2013. ápr. 7. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A Szent Johanna gimit mindenképpen ki kéne olvasnod,minden pillanatát imádtam.Aztán még van Brandon Mull-tól a Titokfölde I-A mesés menedék és a Titokfölde II-Az Esthajnalcsillag felkel,ezek is nagyon jó könyvek.Most olvastam a Neveletlen hercegnő naplóját,és azt kell,hogy mondanom,hogy Meg Cabot-tól is el kéne olvasnod pár könyvet,mert csodásan és egyben viccesen fogalmaz.:)
2013. ápr. 8. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj, a Szent Johanna Gimi és az Alkonyat pont olyanok, amiknek alig van tartalmuk. (Mivel elég sok rajongójuk van itt, mindjárt le fognak pontozni, de attól még ez a helyzet.)

A tartalmas ifjúsági regények általában a régebbiek, pl. Tom Sawyer kalandjai, Verne regényei, Tolkientől A Gyűrűk Ura, vagy ha kortárs írótól szeretnél olvasni (mert azért köztük is akadnak jók), akkor Darren Shant ajánlom.

2013. ápr. 9. 11:56
 5/7 anonim válasza:
40%
Jujj a szent johanna gimit énis imádom..... :D egyszerűen tökéletes az a könyv <3
2013. ápr. 26. 20:42
 6/7 Bianka<33 ***** válasza:

Nem nyáladzást kért, hanem könyvtippeket! :D

Szóval visszatérve a kérdésre, szerintem elkellene olvasnod - az SZJG-n kívül, de láttam már, hogy olvastad - a Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év, Fgyelj rám! c. könyveket.

Ööö... ez nem hinném, hogy ifjúsági, de Rachel Vinchent-nek a Sikoltók c. sorozata lehet tetszene. Inkább fantasy, mert lúdvércekről szól. Nekem tetszett. Első része a Lélektolvajok.

Simone E.-nek pedig a Tökéletes Kémia. Nekem nagyon tetszett, bátran ajánlom.

2013. máj. 13. 15:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Huh... nagyon köszönöm a válaszokat. Meg kell mondjam a legtöbb könyv amit ajánlottatok bejött. Egyszerűen imádtam őket. Köszönöm a segítséget :))
2013. aug. 15. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!