Tudtok nekem mondani ifjúsági regényeket magyar íróktól?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 19:02
1/11 anonim válasza:
leiner laura szent johanna gimi
2/11 anonim válasza:
Böszörményi Gyula művei (Pl.: Gergő és az álomfogók, nekem ez az egyik kedvenc könyvem)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Igen tudom az SzJG-t már kiolvastam és nagyoooon tetszett.de nem tom hogy mit olvassak mert tudom hogy nincs hasonló fantasztikus mint az SZJG.*-*<3
2013. jan. 13. 20:12
4/11 anonim válasza:
Esetleg Szurovecz Kitti Gyémántfiú trilógiája? Nekem az első rész nagyon tetszett :)
6/11 Kata 2000 válasza:
:D Bosnyák Viktoria-Tündérboszorkány, Klott Gatya ne fárassz, Analfa visszatér (ez egy kötet) :)
7/11 anonim válasza:
Tüskevár, Abigél, Egymás szemében
8/11 anonim válasza:
Helena Silence - Enigma
Benina - A boszork fénye, A boszorka démona, A boszorka városa
Kemese Fanni - Napszemű Pippa Kenn
:)
9/11 anonim válasza:
Thury Zsuzsa A tűzpiros üveggömb
10/11 anonim válasza:
A hűvösvölgyi suli 1.,2. -Maros Edit. :) Hasonlít az Szjg-hez, remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!