Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az "Egy ropi naplója" c....

Az "Egy ropi naplója" c. könyvet olvashatja lány?

Figyelt kérdés

Utánanéztem, és ugye egy fiúról szól. Olyasmi mint a Szent Johanna Gimi c. könyv? Mármint: azt egy fiú nem igazán olvassa :D

egy lány megérti ezt a könyvet?

2013. ápr. 3. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Én még nem olvastam, de az osztályomba nagyon sok lány szereti ezt a könyvet. Attól, hogy egy fiúról szól, miért ne olvashatná lány? :) Persze, hogy olvashatod, és érteni is fogod.
2013. ápr. 3. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Én élveztem az olvasását. Aranyos. 21L
2013. ápr. 3. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem olyan, mint a Szent Johanna Gimi! A ropi naplója, egy srácról szól, aki mindennapjai történetét vicces formában közli az olvasóval. Sok kép van benne, kevesebb szöveg, ezért még azoknak is ajánlom, akik nem szeretnek olvasni! Egy lány is megérti a könyvet (ezt tapasztalatból tudom). Lehet, hogy egy fiúról szól, de ez nem azt jelenti, hogy egy lánynak egyáltalán nem tetszene a története! Csak ajánlani tudom! :)
2013. ápr. 3. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
én olvastam, és egyáltalán nem volt akadály, hogy Ropi fiú volt. :D
2013. ápr. 4. 16:23
 5/10 anonim ***** válasza:
miért ne olvashatná làny? persze. én is elolvastam, nem volt rossz, de tényleg inkább azoknak való, akil nem szeretnek olvasni, vagy nem akarnak egy vastag könyvbe belekezdeni.
2013. ápr. 28. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, lány is olvashatja, én is olvastam 3 részét, és szerintem nagyon jó.
2013. jún. 22. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért ne olvashatná? Amúgy ez inkább képregény, és biztos vagyok benne, hogy a főszereplő "mély gondolatait" mindenki megérti :D
2013. aug. 3. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
lány vagyok és ez a kedvenc könyvem :D
2013. aug. 5. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
én is olvastam,nekem nem tetszett, de érdekel hogy mi ez a nagy felhajtás, szerintem kicsiknek jobban bejön, az szjg sokkal jobb viccesebb életszerübb
2014. márc. 12. 16:01
 10/10 anonim válasza:
Bárki ovashatja. Nekem megvan mind a 6 része, és biztos vagyok benne, hogy amikor már kapható lesz a 7. is, azt is megveszem, pedig lány vagyok. Nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom!
2014. ápr. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!