Az "Egy ropi naplója" c. könyvet olvashatja lány?
Figyelt kérdés
Utánanéztem, és ugye egy fiúról szól. Olyasmi mint a Szent Johanna Gimi c. könyv? Mármint: azt egy fiú nem igazán olvassa :D
egy lány megérti ezt a könyvet?
2013. ápr. 3. 18:53
1/10 anonim válasza:
Én még nem olvastam, de az osztályomba nagyon sok lány szereti ezt a könyvet. Attól, hogy egy fiúról szól, miért ne olvashatná lány? :) Persze, hogy olvashatod, és érteni is fogod.
2/10 anonim válasza:
Én élveztem az olvasását. Aranyos. 21L
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem olyan, mint a Szent Johanna Gimi! A ropi naplója, egy srácról szól, aki mindennapjai történetét vicces formában közli az olvasóval. Sok kép van benne, kevesebb szöveg, ezért még azoknak is ajánlom, akik nem szeretnek olvasni! Egy lány is megérti a könyvet (ezt tapasztalatból tudom). Lehet, hogy egy fiúról szól, de ez nem azt jelenti, hogy egy lánynak egyáltalán nem tetszene a története! Csak ajánlani tudom! :)
4/10 anonim válasza:
én olvastam, és egyáltalán nem volt akadály, hogy Ropi fiú volt. :D
5/10 anonim válasza:
miért ne olvashatná làny? persze. én is elolvastam, nem volt rossz, de tényleg inkább azoknak való, akil nem szeretnek olvasni, vagy nem akarnak egy vastag könyvbe belekezdeni.
6/10 anonim válasza:
Igen, lány is olvashatja, én is olvastam 3 részét, és szerintem nagyon jó.
7/10 anonim válasza:
Miért ne olvashatná? Amúgy ez inkább képregény, és biztos vagyok benne, hogy a főszereplő "mély gondolatait" mindenki megérti :D
8/10 anonim válasza:
lány vagyok és ez a kedvenc könyvem :D
9/10 anonim válasza:
én is olvastam,nekem nem tetszett, de érdekel hogy mi ez a nagy felhajtás, szerintem kicsiknek jobban bejön, az szjg sokkal jobb viccesebb életszerübb
10/10 anonim válasza:
Bárki ovashatja. Nekem megvan mind a 6 része, és biztos vagyok benne, hogy amikor már kapható lesz a 7. is, azt is megveszem, pedig lány vagyok. Nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!