Egy könyvcímnek, jó cím lenne az, hogy Álomlány?
Figyelt kérdés
Vagy nektek nem tetszik?:o
Vélemények?
2013. márc. 21. 14:57
1/9 A kérdező kommentje:
Egy *könyvnek jo cim lenne...
2013. márc. 21. 15:02
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy miről szól a könyv.
3/9 luc4xD válasza:
Szerintem nagyon jó lenne egy címnek.
4/9 anonim válasza:
Amennyiben a könyved legalább 80%-ban klisékből áll, igen.
5/9 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt hogy érted?
2013. márc. 21. 20:11
6/9 sándorjános válasza:
Mivel ez egy eléggé ponyvás cím, úgy érti, és mivel a ponyvák többsége (és itt IGEN a romantikus könyvekre gondolok, mivel azt sugallja a cím) az. A sztori függvényében alakítsd a címet, könnyebb lenne válaszolni,
ha valamilyen fogózkodót is kapnánk a könyvről. (A cím túlságosan sugallja a csöpögős melodráma könyvek hangulatát, és meg is felel, ha valóban ilyen könyvet akarsz írni.)
7/9 anonim válasza:
Igen, így értettem. Az Álomlány egy rendkívül klisés kifejezés, ez alapján az ember egy hasonló történetet is vár.
8/9 szeretemavizet válasza:
egyetértek az előzőekkel. mostanában minden második könyv úgy néz ki,hogy színes, "elgondolkodtató" borító,rossz minőségű lapok és egy ilyen cím.ez alapján egy vámpíros-angyalos-tinilányokért két pasi küzd sztorit képzelek el,és szerintem ilyenekből egy már túl sok van,de ahogy gondolod.
9/9 anonim válasza:
álomlány xd besírok mér nem a lány aki a tűzel jácik vagy a.... a val kezdőgyík álomlány nem tökszar mit álmodik ? Inkább gyere seperni az ucát te is mint ilyhülységen agyarsz besírtamxd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!