Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan olvassam a Gyűrűk urát?

Hogyan olvassam a Gyűrűk urát?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy elolvasom az egész Gyűrűk ura és annak világát érintő könyveket. Be is szereztem a 3db Gyűrűk ura kötetet, a Hobbitot, Szilmarilokot és a Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről könyveket. Az lenne a kérdésem, hogy ezeken kívül még van ezzel a világgal foglalkozó könyv vagy ez az összes?

2013. márc. 30. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mindenképpen a Gyűrűk urával kezdd, én a Szilmarilokkal megpróbálkoztam, olyan mint egy biblia, mondjuk végül is Tolkien bibliájának is mondhatjuk, dehogy nehéz nyelvezetű, az tuti. Mondjuk még fiatal vagyok, esetleg később majd kiolvasom, de nekem személy szerint az a könyv feladta a leckét..:DD
2013. ápr. 9. 16:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet az előttem szólóval, nekem nagyon tetszett a Szilmarilok nyelvezte, sztem jobb volt mint a gyűrűk ura.
2013. ápr. 12. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!