Ti kit kíméltetek volna meg Rowling helyében?
Az olvasókat ettől a siralmasan gyenge befejezéstől.
Egyébként mondjuk Lupin feleségét (ha fejen állok sem jut eszembe a neve, bocsi).
Dumbledore-t.
Szerintem ő a varázsvilág megtestesítője, már a puszta kinézetével (süveg, idős kor, félhold alakú szemüveg, hatalmas ősz szakáll, nagy díszes talár, stb.).
Én továbbra is őt hagytam volna a Roxfort élén, elvégre is ő a valaha élt legnagyobb mágusok egyike.
Én, ha csak egyet akkor Siriust, ha többet akkor:
- Sirius
- Hedvig
- Remus
- Nhymphadora
- Dobby
- Lily
- James
- Fred
- Tom Rowle Denem (xD)
- Nagini
- Peter
- Dumbledore
- Mugli ismeret tanár(akit megevett Nagini)
Írok még, ha eszembe jut, kit kímélnék még :D
Fredet - Nélküle nincsenek AZ IKREK :( Mi lesz George-dzsal?
Tonksot- szó szerint színes karakter :D
Siriust - a kedvencem volt :(
Dumbledore - bírom a szövegeit :)
Hedviget,Mordont, Lupint
Bár így visszanézve kb. mindenkit életben hagytam volna :D
Én nem tudnék egyet mondani, de talán Fred. Az ő halála tökéletesen értelmetlen volt. És ő és George volt a humor fő forrása, a Weasley család volt a legviccesebb, erre kinyíródik a fő mozgatórudó Egyébként meg:
Sirius- mert ő a kedvencem
Dumbledore- mert szerettem a szövegeit meg a stílusát
Remus- szerencsétlennek tök szörnyű élete volt, vége talált magának csaj, erre meghal :(
Tonks- imádtam, haláli figura
James és Lily- bár őket nem ismertük meg, de én örültem volna, ha életben maradnak. Bár akkor nem lenne történet :)
Ha csak egyet kell mondani, akkor Lupin, mert sajnálom szegény Teddyt, hogy úgy fog felnőni, mint Neville... Ha többet, akkor még mellé sorolom Tonksot és Siriust is.
Szívem szerint Pitont is, de az ő titkos, orpheusi szerelme Lily iránt így teljes, szerintem. De ha már itt tartunk nem nyírtam volna ki Lilyéket és akkor minden happy lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!