Ti kit kíméltetek volna meg Rowling helyében?
Figyelt kérdés
A hét Harry Potter kötet során meghalt szereplők közül ki az az egy, akit életben hagytatok volna?2013. márc. 27. 16:45
21/40 anonim válasza:
Én nem tudok egyet mondani. Szívem szerint senkit nem nyírtam volna ki, és mehetne tovább a történet
22/40 anonim válasza:
[Szerintem ezeknek a szereplőknek a haláluk szükséges volt a lezárás szempontjából. (Ezt nehéz lenne elmagyarázni ezért inkább nem próbálkozom meg vele.)]
Tonks,Lupin,Sirius,Dobby,Fred,Piton. Sokukat nagyon sajnálom :(
23/40 anonim válasza:
Hagrid kakasait, akit a baziliszkusz tett el láb alól. :)
24/40 anonim válasza:
... helyesbítek: Ginny tett el láb alól.
25/40 anonim válasza:
Jó, akkor ne próbáld meg, úgyis túl hülyék vagyunk hozzá.
26/40 anonim válasza:
fred (sírtam..), dobby, lupin, tonks, hedvig, sirius, colin creevey
27/40 mindegyis válasza:
Hedvig, Tonks, PITON(!), Dobby
28/40 anonim válasza:
Hedvig,Fred,Sirius,Tonks,Lupin,Dobby.De igazából mindenkit!(aki a jó oldalon van!
29/40 anonim válasza:
Elözö vagyok!
Dumbledort kihagytam!(ö is)
30/40 anonim válasza:
A kérdés egyébként úgy szól, hogy ki az az EGY, akit megkíméltetek volna. Nem lehet mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!