Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvek, amelyekből sokat...

Könyvek, amelyekből sokat fejlődhetünk, amelyeknek komoly mondanivalójuk van, de azért közérthető és nem túl elvont?

Figyelt kérdés
Olyan könyveket szeretnék olvasni, amely vagy önbizalomnövelő, vagy segít rájönni olyan filozofikus kérdésekre, mint mi az élet értelme, vagy miért jó élni, esetleg amelynek segítségével fejlődhetek érzelmileg, intellektuálisan, önismeret terén.
2013. márc. 27. 16:28
 1/4 anonim válasza:
100%
Rhonda byrne- A titok :)) Lehet olvastad, de szerintem ebben a könyvben leírja, hogy mi és miért van .:) Jó könyv és megváltoztatja az életedet. :)) (ha hiszelbenne)De gyébként nem olyan elvont, mint az írásomból lejön, mert teljes mértékben érthető és tudományilag is kimutatható az, hogy ez igen is így van.:)) Szerintem olvasd el, nagyon jó könyv.:))
2013. márc. 27. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Michael Ende: A végtelen történet

A főszereplő keresi önmagát, közben mindenféle kalandokon megy keresztül, amelyeknek mind mögöttes mondanivalója van, mind tanít neki valamit, minddel egy kissé közelebb kerül a keresése céljához. Amikor először - kb. nyolcévesen - olvastam, még csak a felszínt értettem meg belőle, vagyis hogy egy élvezetes, szórakoztató kalandregény, aztán amikor 16 éves korom körül újraolvastam, már tudtam a sorok között is olvasni, és feltárult előttem az igazi mondanivaló.

2013. márc. 27. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hamingway Búcsú a fegyverektől

És persze a Kisherceg

2013. márc. 28. 11:11
 4/4 anonim válasza:
100%
nagy falat, de Dumas: Monte Cristo grófja!
2013. márc. 30. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!