Jó könyv az Éhezők viadala? Miről szól? Ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 12:18
1/12 anonim válasza:
Mindenképpen ajánlom!1 hét alatt végeztem mind a 3 könyvel annyira nem bírtam letenni!A jövőben játszodik a mai Èszak-Amerika területén de persze már nem így hívják.12 körzet van,A lázadás elkerüléséért minden évben megrendezik az éhezők viadalát.Többet nem mondok ,nem lövöm le a poént.Olvasd el,nem fogod megbánni!
2/12 Sennie Beile válasza:
Az első könyvet imádtam, a második is jó volt. A harmadik már döcögősebben ment. Persze lehet, h azért, mert leragadok közben más könyveknél... :DD Nem bírok egyel betelni xd
Egyébként ajánlom, nagyon nagy a képzeletvilága :DD
És mivel nem vagyok egy nagy előzetes-író... :DD
3/12 anonim válasza:
Nagyon jó könyv, szerintem érdemes elolvasni. Én az első néhány oldalt unalmasnak találtam, de aztán alig tudtam letenni. Nekem az 1. könyv tetszett a legjobban. Nagyon jól írja le az elnyomást, a kiszolgáltatottságot. Nagyon izgalmas, és jól bele lehet élni magad a történetbe.
4/12 anonim válasza:
A kedvenc könyvem!!! Nagyon Nagyon ajánlom!!! :DD
5/12 A kérdező kommentje:
És mondjuk egy 13 évesnek ?
2013. márc. 28. 18:18
6/12 lálá2000 válasza:
Én még a 12. szülinapomra kaptam és imádtam :))
8/12 anonim válasza:
Kedvencem mindenképp ajánlom!! leírnám miről szól, de szerintem a többiek naggyából megtették. Szerintem érdemes kiolvasni :D
10/12 anonim válasza:
Mindenképpen ajánlom, minden korosztálynak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!