Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti kire hasonlítotok a legjobb...

Ti kire hasonlítotok a legjobban a SzJG-ből?

Figyelt kérdés
Én Virágra :)

2013. márc. 26. 17:07
1 2 3 4 5 6
 41/54 viva75 ***** válasza:
Én a bénaságom, a könyv imádatom, a kvízpart és az irodalom rokonszenve miatt Renire. Sokszor rám szokott jönni a nem is 5 hanem inkább a jó pár óra miatt Virágra és mivel néha kinyilvánítom a véleményem Kingára is hasonlítok egy kicsit. De szerintem mindenkiben van mind a 3 lányból legalább 1 icipici.
2013. szept. 22. 13:00
 42/54 anonim ***** válasza:
Én tiszta Virágra, az öltözködésem(az emós korszaka után ,zenei stílis.Mindenben
2013. nov. 29. 19:10
 43/54 anonim ***** válasza:

Kingára,mert céltudatos vagyok;

Renire mivel jól tanulok;

Virágra,mert kicsit dinka vagyok és jól rajzolok;

Cortezre,mert elég flegma és bunkó tudok lenni.

2013. dec. 2. 18:17
 44/54 anonim ***** válasza:

Külsőre Renire , mer nekem is szőkés barna hajam van, nem vagok túl magas és se sovány , se kövér kb.

Belsőre is Renire ,mert csendes vagyok, aki inkább magában emészti meg a dolgokat és adja ki a dühöt. Van amikor Kingára ,mert van amikor nagyon mérges tudok lenni, nagyon ritkán mondok valakinek valamit a szemébe és szerintem kicsit Cortezre is,mert azt hiszem mások a csendességemnek köszönhetően olyannak láthatnak amilyennek Reni Cortezt, kiismerhetetlennek vagy valami ilyen. :)

2013. dec. 29. 19:37
 45/54 anonim válasza:

Én sokmindenkire..

Renire, mert szeretek olvasni(még a legnagyobb káoszban is tudok), jo tanulo vagyok, nem lógok annyit a neten,ha mégis akkor inkább vmi hasznosat csinálok(pl:zenekarok,énekesek után olvasgatok,megnézem a mostanában megjelenő könyvek listáját) stb.

Virággal abban hasonlitunk, hogy én is szeretem a bohém cuccokat..hippis a stílusom,sok színeset hordok. Hasonlit a zenei izlésünk(FOB fan vagyok:3 )

Van belőlem egy kis pszichopata Kinga is..nem szeretem ha lenézik a nőket, ha általánositanak és ha vmit csinálok,akkor azt szeretem, ha én vagyok benne a legjobb.

Cortezre csak abban hasonlitok hogy en is szeretem a Green Dayt, a gördeszkázást és a gitározást..és hogy imádok filmezni és a legtöbbnek amit láttam, azoknak csak az angol nevét tudom.

Zsoltira, hogy imádom azt mondani hogy "muhahaha". És szeretem az így jártam anyátokkalt:3

Talán a többiekre is hasonlitok egy kicsit, de őrájuk jobban.:)

2014. jan. 22. 20:39
 46/54 anonim ***** válasza:

szellemileg+rajztudás :Virááááág!! :DDD

poénkodás miatt: Zsolti

szaretek olvasni,ebben Renire

és öltözködésben ill. abban h vannak céljaim+mindig elfoglalt vagyok, Kingára :))

2014. máj. 4. 23:42
 47/54 anonim ***** válasza:

Renire abban, hogy szerencsétlen vagyok.:D És imádok olvasni.

Kingában meg annyi, hogy hosszú barna a hajam, szeretek okoskodni, és gyűlölöm, ha nem az van, amit én akarok.

Fiúban leginkább Cortez és Ricsi.

2014. aug. 1. 22:11
 48/54 anonim ***** válasza:

Belsőre Andrisra és Robira hasonítok :D

Külsőre pedig Katára vagy Kittire.

2014. aug. 11. 00:12
 49/54 Hippilány02 ***** válasza:
rockerekre es Kingara :D meg Zsoltira
2014. aug. 21. 17:13
 50/54 anonim ***** válasza:
Hm.. :DD Lány vagyok de úgy kb. Ricsi és Kinga keveréke :D xdddd
2015. febr. 7. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!