Ti kire hasonlítotok a legjobban a SzJG-ből?
Kingára,mert céltudatos vagyok;
Renire mivel jól tanulok;
Virágra,mert kicsit dinka vagyok és jól rajzolok;
Cortezre,mert elég flegma és bunkó tudok lenni.
Külsőre Renire , mer nekem is szőkés barna hajam van, nem vagok túl magas és se sovány , se kövér kb.
Belsőre is Renire ,mert csendes vagyok, aki inkább magában emészti meg a dolgokat és adja ki a dühöt. Van amikor Kingára ,mert van amikor nagyon mérges tudok lenni, nagyon ritkán mondok valakinek valamit a szemébe és szerintem kicsit Cortezre is,mert azt hiszem mások a csendességemnek köszönhetően olyannak láthatnak amilyennek Reni Cortezt, kiismerhetetlennek vagy valami ilyen. :)
Én sokmindenkire..
Renire, mert szeretek olvasni(még a legnagyobb káoszban is tudok), jo tanulo vagyok, nem lógok annyit a neten,ha mégis akkor inkább vmi hasznosat csinálok(pl:zenekarok,énekesek után olvasgatok,megnézem a mostanában megjelenő könyvek listáját) stb.
Virággal abban hasonlitunk, hogy én is szeretem a bohém cuccokat..hippis a stílusom,sok színeset hordok. Hasonlit a zenei izlésünk(FOB fan vagyok:3 )
Van belőlem egy kis pszichopata Kinga is..nem szeretem ha lenézik a nőket, ha általánositanak és ha vmit csinálok,akkor azt szeretem, ha én vagyok benne a legjobb.
Cortezre csak abban hasonlitok hogy en is szeretem a Green Dayt, a gördeszkázást és a gitározást..és hogy imádok filmezni és a legtöbbnek amit láttam, azoknak csak az angol nevét tudom.
Zsoltira, hogy imádom azt mondani hogy "muhahaha". És szeretem az így jártam anyátokkalt:3
Talán a többiekre is hasonlitok egy kicsit, de őrájuk jobban.:)
szellemileg+rajztudás :Virááááág!! :DDD
poénkodás miatt: Zsolti
szaretek olvasni,ebben Renire
és öltözködésben ill. abban h vannak céljaim+mindig elfoglalt vagyok, Kingára :))
Renire abban, hogy szerencsétlen vagyok.:D És imádok olvasni.
Kingában meg annyi, hogy hosszú barna a hajam, szeretek okoskodni, és gyűlölöm, ha nem az van, amit én akarok.
Fiúban leginkább Cortez és Ricsi.
Belsőre Andrisra és Robira hasonítok :D
Külsőre pedig Katára vagy Kittire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!