Ti kire hasonlítotok a legjobban a SzJG-ből?
Figyelt kérdés
Én Virágra :)2013. márc. 26. 17:07
11/54 anonim válasza:
Belegondoltam,én tiszta Kinga vagyok,diktátornak is neveztek néhányszor. :DDD
12/54 anonim válasza:
én Kingára sokan mondták hogy idegesítő a folytonos üvöltésem:))).....
13/54 anonim válasza:
Én Virágra de nem azért mert emós vagy hippis vagyok hanem mert szőke vagyok.Kingára mert durva vagyok.
14/54 anonim válasza:
Virágra abban hogy jól rajzolok, Reniben arra, hogy kitűnő vagyok és imádok olvasni. Kingára kicsit abban, hogy én is szívemen viselem a rosszab sorsúakat.
15/54 simonflóra válasza:
helyzetfüggő. zenei ízlésben Ricsire és emo-s Virágra. hangulatban többnyire Virágra, és a cuki kisállatokért is ugyanúgy rajongok. viszont szeretnék én is egy olyan filmbe illő délelőttöt, amikor a kedvenc szomorú rockballadáimat hallgatom, mint andris. állandóan kreálok magamnak valami problémát, mint reni,de üvöltök az értetlen emberekkel, és környezetvédő vagyok, mint kinga. a barátaim többsége kiköpött virágnak gondol :))
16/54 anonim válasza:
cucimuci, virágnak a könyv szerint fekete a haja.
18/54 anonim válasza:
Nem, kifejezetten írja, h virágnak nagyon sötét haja van.
20/54 anonim válasza:
úúúúú, én állitólag (a beszédem:DD) virágra.
de ha versengésről van szó természetesen kingára....
cortezre azért mert kicsit bumkó vagyok valamikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!